Åh herregud...

Jag får faktiskt klaga. I alla fall idag. Sitter här död på jobbet och väntar på att natt personalen ska komma. Inte okey att gå upp klockan sex när man somnat vid ett. Haha. Saras tåg var nämligen försenat så det kom inte in förän vid elva haha, så jaa det säger ju sig självt. Därför längtar jag efter min säng mega mycket och skulle kunna somna här och nu...

Inte för svaga...

Jag har hittat min laddare och känner mig mycket nöjd! Har även jobbat klart mitt fjärde dubbelpass... bara två kvar nu den här veckan. Imorgon kommer även Sara ifrån Göteborg hit och innan dess ska jag jobba, kanske träffa Malin och åka och shoppa med Sofie och hennes kära mor. Jaa och i helgen blir det bara jobb och sova antar jag hehe. Men på Måndag kväll blir det cykling och TÄLTNING!!! Och så lite fest på det. AWESOME! Sen är jag ledig på tisdag... fatta vad skönt!
Vi bestämde oss för att ha en lugn hemmakväll som slutade allt annat än lugn... allt kan hända när Sofie och jag är i farten! WATCH OUT. Bilderna behöver vi inte ens prata om (de här två var några få av de "normala" om vi säger så xD).

Jag tror att du måste varit en superwoman.

Nu har jag överlevt tre dagar med dubbelpass. Så nu firar jag med MASSA kladdekaka och glass + Dumma mig! Älskar den filmen!
Sen har jag letat som en galning efter min kamera laddare haha... jag fick nämligen en ny systemkamera (typ) fast lite enklare modell i studentpresent och tanken är ju att den ska hänga med till USA så nu jävlar får laddaren KOMMA FRAM!!!!! Nej nu är Wilma och jag fika sugna haha.