Monday morning!

Gjorde nutella pannkakor igår till frukost. Inte lika snygga som om en mästerkock gjort dom men ack lika goda 😉.
Efter den allt för söta frukosten drog vi ut i skogen med vildarna och grannens vildar. Jäklar vilket drag det blev! 
Det är så himla kul att se dom springa runt och leka med varandra. Vi har en hund på vår gata som aldrig "får" hälsa på andra hundar. Den är jätteglad och ligger i kopplet om man möter dem på gatan men matten verkar ha socialfobi samt rädd att något ska hända om hunden får träffa andra hundar... jättesynd om hunden! Hundar behöver ju leka och träffa andra hundar, och vad gör det om de blir lite arga och skäller emellanåt? Oftast går det över och det är deras sätt att prata 😉. Ja ja hennes hund.

Blev även bullbak igår, mums!
På kvällen åkte vi och hämtade hem 32 kg fårkött. Hahaha... hälften ska Rickards mormor ha och sen ville vår granne ha några kilon resten tar vi 😊. 
Och neeej ingen bebis än. Antingen får den komma idag eller så får den banne mig vänta tills på onsdag kväll 😉. Men det lär väl inte bli några problem. Kommer säkerligen gå över ett x antal dagar med denna pöjk också. Hoppas bara inte på 8 dagar som med Heimer utan att den åtminstone vill titta ut lite tidigare ❤️. Torsdag 1:a oktober känns som ett bra datum ❤️. 

Idag ska jag försöka få bukt på denna äckligt dryga uppsats/rapport som ska in nästa måndag. Vi ska även åka till Märsta ikväll och handla lite smått i stan. Ha en fin dag ❤️.

Kommentera här: