154 dagar tills vi kan andas ut.

Go'kväller! Min kärlek fyllde 28 år igår ❤️. Redan vid kvart över sju "smög" jag och barnen in och sjöng för honom. Heimer var så söt när han öppnade dörren och sa "taaadaaaa!!". Goa unge ❤️❤️❤️.
Han fick en efterlängtad whiskey flaska och en pannkaksspade som han önskat sig. Han har gått och svurit hela sommaren över att han inte haft någon bra whiskey hemma hahaha.

Jag åkte igår med Sanna och gjorde fransarna igen! Blev jättenöjd dock gjorde det banne mig ont denna gång haha. Så låg väl där och önskade att tiden skulle gå fort. Men det klassiska "vill man vara fin får man lida pin".
Rickards föräldrar var även över på mat och fika. Vi fick en snöslunga i present och den lär komma väl till användning 😃!!

Idag var Heimer på dagis, hans schema har strulat vilket är frustrerande och ja jag vill inte vara den gnälliga och otrevliga föräldern. Alltså självklart behöver man ju inte vara det, man kan förklara saker och ting på olika sätt men ja. Det löser väl sig 😃. Det är liksom inte optimalt att han är hemma och jag pluggar. Dels känner jag mig som en dålig mamma som inte underhåller honom och dels får jag inget gjort då han kräver mycket. Thor kräver såklart också mycket men på något sätt roar han sig bättre själv längre stunder plus att han har sin sovstund på förmiddagen. Därav hinner jag få mer plugg gjort om bara han är hemma, sen har ju såklart han sina mindre trevliga dagar precis som alla andra 😉😜.
Hursom, efter dagis drog vi mot Märsta för att ta en fika hos Rs mormor och Bosse. De flyttade innan sommaren men vi har inte hunnit varit dit efter att de kommit iordning. Sen åt vi mat hos Rickards föräldrar och firade att han nu äntligen fått sina slutbetyg ❤️😄!!! Haha 9 år senare! Är stolt över honom och oss, vi är ett jävla bra team ❤️. Fan vad vi svurit och kämpat under de senaste året 😂. Jobb, plugg, barn, hundar och allt som det innebär. Nu återstår en kaotisk höst innan vi kan andas. 154 dagar!!! Vi har nog hittat ett boende, har mejlat osv så får se. Humorn i det hela är att Rs familj bodde i just detta hus Hahahah... Vad är dem oddsen!!!???? Men ja vi har kikat på andra hus med 😊.

Imorgon ska jag och Thor på mamma/barnträff med mina gamla kollegor som har barn i samma åldrar 😃. Så kul ❤️.

Snart sitter vi där i en varsin solstol, barnen bygger sandslott, hundarna ligger utslagna under parasollet och vi har en varsin iskall bärs i handen. Livet på en pinne! Gotta Love IT!

Ett nytt projekt att bita i.

Visst är det väl så att man behöver ha nått projekt lite då och då för att krydda till vardagen? Om inte så behöver jag det! Haha. Tycker det är så kul att planera och fixa! Behöver ju inte kosta något förän man kör igång på riktigt 😄.
Rickard är taggad, han har ju liksom pratat, "tjatat", försökt övertyga mig i sisådär 4 år nu. Så gissa om han är i extas nu!

Okej jag ska sluta tala i gåtor 😉. Igår när Rickard jobbade kom det fram en kund, och fråga mig inte hur men det slutade med att Rickard fick ett visitkort. Kvinnan jobbade för svensk fastighetsförmedling i Spanien, dessutom i samma stad som Rickard bodde i när de bodde i Spanien för 12 år sedan. Komiskt eller hur? Världen är skrämmande liten. Hon tyckte Rickard hade bra kundkontakt och sa att de snart ska börja rekrytera ny personal och att han borde höra av sig till dem. Hmm hahahaha.... Detta händer bara han alltså! Så ja hörni vad ska man säga. Vi kommer inte bo kvar i Sverige efter nyår, eller rättare sagt så fort jag tagit examen i slutet på januari. Sen drar vi om detta går vägen. Oavsett om Rickard får jobbet så kommer vi att flytta ner så nu håller vi på att kolla upp allt man bör tänka på och planera hur vi gör flytten på bästa och lättaste sätt.
Och vi måste även sälja huset! Hahah yes snabba puckar nu! Eller ja vi ska ju inte sälja det imorgon direkt. Vi måste även rensa hela huset och garaget, bestämma vad som ska med ner och vad som ska ställas in i ett hyr förråd här hemma i Sverige. Min plan är ju att bo där minst 1 år sen får vi se. Rickards plan som han inte säger rakt ut är ju att bo där resten av våra liv 😉. Vi får helt enkelt se. Livet är långt och hittills har det bjudit på många äventyr och jag är inte den som tackar nej!
Men när vi väl flyttar hem till Sverige igen (som jag tror 😉) kommer vi åka hem innan för att köpa tomt och fixa huslån för att sedan köra igång ett husbygge. När det i sin tur är färdigt tar vi våra flyttkartonger och drar hem igen. Men inget verkligen INGET är hugget i sten. Dock är detta vårt nya projekt och jag tycker det ska bli så spännande. Vi tittade på boende imorse som hyrs ut och det finns en hel del. Däremot verkar det vanligast att möblerade boenden hyrs ut... vi vill ju ha vårt enga så man kan göra sig hemmastadd. Men hittade en som var på 190kvm 😃, den verkade okej så får se vart detta leder 😉.

Ikväll har vi syndat!

Haft Tobias över idag, välbehövligt att få snacka skit och dricka kaffe 😄. Om man kan ha fika som hobby har jag banne mig det 👌🏼!! Hahah! Gotta Love it!!!
Han stannade på mat och vi kikade lite betyg och anmälde honom till högskoleprovet. Nu jävlar ska han komma in på ssk programmet!!!! Alltså blir lite små irriterad.... denna kille skulle passa grymt bra som sjuksköterska, ni anar inte hur många pappnötter som går i vår klass och man frågar sig själv varje gång man ser dem "hur fan gick detta till?!". Och så har vi Tobias som brinner för detta men kommer inte in pga av för dåliga betyg..... (Tur att man har högskoleprovet iaf!) Borde vara intervju test på vårdutbildningar också precis som polis. Jag kom ju inte in på undersköterskeutbildningen för 3 år sen för jag hade för bra betyg!?????!!!! Hela systemet är helt jävla fucked up!!! Jättebra att människor som inte orkar gymnasiet eller dylikt får en andra chans och blir prio på olika yrkesutbildningar, för det är ju så att alla är inte gjorda för att sitta bakom skolbänken. Dock tycker jag alla vårdyrken är viktiga och vem som helst kanske inte borde få bli uska, ssk eller dylikt. För känns som att många väljer att plugga till uska för att de är en"lätt" utväg. Hell no... jobbet är verkligen inte lätt!
Men personligen är jag glad för att jag inte kom in såhär i efterhand, planen med uska var att jag kunde plugga distans men sen såg jag att Gävle hade distans på ssk (eftersom Uppsala inte har). För det var ju ssk jag ville bli i slutändan och uska skulle bara varit en mellanlandning tills Heimer blivit större osv. Men ärligt talat, frågan är ju om jag hade pluggar vidare sen? Blir ju lätt att man blir bekväm och lite smålat 😉. Så ja jag tror detta blev bra för mig iaf.


Jag och Thor har syndat lite ikväll. Heimer sov och Rickard jobbade så vi tog fram ostbågar 😄. Thors ögon var oslagbara! Hahaha. Min lilla älskling ❤️.
Nu kanske klockan ändå börjar närma sig sovdags, hehe, en dag imorgon också 😉. Puss på er!

❤️❤️❤️