Vår fläckiga kalv

GOD MORGON FOLKET! What's up?
Vi har ätit frukost och ska strax köra igång med livet igen. Pausar lite i soffan först. Thor har somnat om ❤️. 
Leia bet sönder båda kopplena i helgen... Lagade dem med silvertejp och än så länge håller dem 😉. Ska köpa nya nästa gång vi är i stan om nu inte detta håller. Hon lär ändå tugga sönder dem snart igen så då kan vi lika gärna köra tills dem går helt av. Leia är en hund för sig. Hon är överallt och ingenstans, just nu ligger hon och tittar på TV haha, vänder och vrider huvudet sådär sött som hundar gör. 
Att ha två hundar är inte direkt mer jobbig än att ha en hund. Dock är ju leia one of a kind och har kostat oss såååå mycket pengar Hahahah. Men det är sånt man får ta i den här branschen. Att ha hund och barn, ja det kostar. Alltså vad gjorde man ens med pengarna förut? Tyckte jag var "fattig" då innan familjelivet men vad är jag då nu? 
Det är dock lite humor, här nere på ICA har de satt upp en skylt vid djurartiklarna "hundbajspåsar finnes vid kassan pga för mycket stöld". Hahahaha vem skaffar ens hund om man inte ens har råd med bajspåsar??!!! Lite knasigt. Landet i ett nötskal! 
Vår stora kalv ❤️❤️❤️. 
Slängde ut vårt vardagsrumsbord i förrgår. Rickard har nämligen slagit två hål i det... Ena gången när han spela TV spel och det gick åt helvete och andra gången när han blev arg på sin franska lärare i höstas Hahahah. Ska bygga ihop det som står i garaget, däremot var det luftigt att i te ha något bord hehe. 

Kommentera här: