”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?” - lucka 3

Det här med drömmar. JAG ÄLSKAR ATT DRÖMMA!!! Dagdrömma mig bort till platser jag vill besöka, drömma mig bort om hur framtiden kommer att kunna se ut. Drömma mig bort till hur sjukt snygg jag en dag kommer vara i den där slimmade svarta klänningen ute på dansgolvet på en nattklubb i Berlin (kan vara vilken annan stad som helst hahaha behöver inte vara just Berlin men Berlin är en sjuk partystad, indeed). Eller när jag sitter på verandan till vårt nybyggda hus, dricker min latte i solen och ser på när barnen leker och skrattar i trädgården. Drömmer om att få åldras och bli gammal och grå men mannen i mitt liv, att göra sjuka, roliga och häftiga saker ihop bara han och jag och hela familjen. Se våra barn växa upp, utvecklas och bli självständiga individer. Ja drömmarna är så många. Men om vi ska fokusera på en dröm, en dröm som verkligen har varit något jag velat göra så länge jag kan minnas så är det att en vacker dag få bygga hus.
Kan bara föreställa mig känslan till att få öppna dörren till ett nybyggt hus och veta att här ska vi bo, det är vårt. Den känslan ligger nog högt upp på topplistan av "lucky-moments".
Vi är inte riktigt där än. När det kommer till tid och rum vet jag inte när detta kommer ske bara att det SKA ske. Vi är väldigt nöjda med där vi bor nu och har nog båda insett att det nog är bäst för att oss bygga hus när barnen blir några år äldre. Då vi troligen kommer få göra mycket själva om vi ska ha råd att få huset som vi vill ha det. Men inget, verkligen, inget är hugget i sten!!! Så egentligen är det väl ingen ide att säga varken BU eller BÄ. Vi kanske hittar den perfekta tomten imorgon eller en gård som vi kan tänka oss att renovera. Framtiden får utvisa när, var och hur.
 

Kommentera här: