Snoriga februari

Barnen är hostiga och snoriga som alltid under denna årstid! Dem var lediga 3 veckor under jul från dagis.... HELT FRISKA I 3 VECKOR!!! Ja ni fattar, sen börja dem på dagis igen efter julledigheten 😂😂😂.... och så var sjukdomarna igång igen. Allt beror väl inte på sjuka barn på dagis kanske men en hel del. 

I måndags var jag med Thor och Birk till Thors kompis Nils. Han har en lillebror som är i Birks ålder också, skiljer typ 20 dagar. Barnen hade jättekul! Busade konstant i 2,5 timme tills vi var tvungna att åka hem då R hade skola. Thor ville verkligen inte åka 🙈😂...

Igår var jag, Thor och Birk till kusin Nils för lek, lunch och promenad 😄❤️. Sen mötte vi upp Heimer och Rickard hos mamma som skulle passa H och T medan vi var på akademiska för kontroll på Birks öron. Tack och lov var höger perfekt fortfarande och ja vänster gav fortfarande ingen respons. Nu ska vi få tid för blodprov för att se vad det beror på. Det kan vara ett virus som orsakat det eller en gen eller en missbildning. Missbildning syns bara på röntgen och det görs bara i vissa fall när de är såhär små. Än så länge utvecklas Birk som vilket barn som helst, med balans osv. Balansen kan ju påverkas och även språket. Språket är ju lite svårt att uttala  sig om redan nu, han är ju bara 9 månader. Så ja framtiden får utvisa. Är iaf lättad och glad att höger öra är som det ska vara fortfarande 😃❤️!!!! Livet hörni Hahaha, va tacksam för det lilla du har ❤️. 

Kommentera här: