Frukost i åskoväder

Jag önskade lite extra att få spöregn och dagen efter kom det och idag med 😀!! Har ju visserligen önskat regn i flera veckor hahaha... Men äntligen!!! Nej jag är ju inte en sån som kollat vädret på nyheterna haha. Birk sover, får se hur länge till så som Thor babblar på med sig själv här bredvid 😂. Vi har precis ätit frukost i detta åskoväder. Blinkar hit och dit och mullrar på,  för fullt. Barnen tycker bara det är spännande så det är ju skönt! Jag tycker åska och regn är mysigt, bara blixten inte slår ner och förstår så 😂. 
Rickard sover på jobbet så han kommer hem någon gång på förmiddagen. Han jobbar ju i Gävle vilket tar ca 50 minuter (om du kör lagligt) att komma hem. Var tydligen kaos igår och han slutade sent, dom får runt 60% rabatt på hotellrum om det finns lediga så han stannade kvar. Vi skulle sovit där ikväll tills jag kom på att jag jobbar imorgon hahaha.. 🙄. Inte lätt att hålla reda på allt 😉. Furuvik med Thomas och Milla stod på schemat idag men Heimers mage är inte helt bra ännu så vi tar det en annan dag. Regnar säkert där också 😂. Därav den tänkta hotellövernattningen med mysig hotellfrukost imorgon. Men det får bli en annan dag ❤️. 
Rickard och Thor var in och köpte ny större sandlåda. Pappa kom sen på kvällen och vi hjälptes åt eller ja tills Birk ramlade och blev mammig sen fick pappa skruva själv haha. Tanken idag är att gräva ner 1 dm i jorden och sen lägga duk och fylla med sand. Vi ska även köpa mjölk hos Elin och kanske att vi behöver åka in till stan... Vet inte om XL bygg i Tierp har öppet idag, får googla. Annars blir dagen ganska lugn. Tvätt i mängder som skulle behövas läggas in i sina garderober.... Hahah... Tjing! ❤️ 
Ungefär samma ålder, första Thor och andra Birk. Sötisar ❤️

Kommentera här: