Livet.

Vi hade en väldigt mysig och lugn midsommar. Inte ens ett besök till någon närliggande midsommarstång blev det 🤪. Regnet kändes inte så lockande haha. Rickard gjorde en galet god middag med kyckling, revbensspjäll, coleslaw och sötpotatispure. Föråt oss allihopa så någon tårta blev det inte 🙄... 
Som jag älskar denna karl! ❤️

Som vanligt är jag såååå dålig på att fota när vi har gäster. Vill liksom undvika mobilen till max och då blir det att jag glömmer att föreviga dessa stunder. Suck. 
Vi hade en väldigt bra plan för lördags kvällen, nämligen parmiddag på tzatziki i Uppsala. Rickards föräldrar skulle vara barnvakt. Alltså vi har inte varit ute med göteborgarna själva någonsin sen Jacob och Sofie blev tillsammans för 4 år sedan. Rickard och Jacob har ju känt varandra i evigheters evighet. Men Sofie stackarn gick och blev riktigt dålig under lördagsnatten och det gav inte med sig så dom åkte hem i lördags istället för idag (Igår 🤔). Jättetråkigt då vi hade sett fram emot det så! Men jag fick en dejt med min livskamrat ändå ❤️. Vi har alltid så jäkla kul tillsammans, okej ALLTID är ju att ta i haha, men ja vi har våra stunder och jag kan bli så tokig på honom att jag vill skilja mig ena sekunden och nästa så undrar jag hur fasiken jag skulle kunna leva utan honom? Ja livet ni vet, kärlek i mängder är nog ändå bästa recept på äkta lycka och livskvalité!
Maten var jättegod och att få några timmars lugn och ro var mer än välbehövligt 👌🏻.

Grekiskt alltså... GOSH! Vi hade vår andra dejt på just tzatziki så lite extra nostalgisk och kärleksfull blev man 😉❤️. 

Kommentera här: