Elins Glada ekologiska kor!

Jag såg ett inlägg på FB förra veckan som jag tror nån av mina vänner gillat. En bondgård i närheten av oss som säljer mjölk på gården genom en mjölkmaskin! Just denna söndag hade de öppet hus för att fira 2 år med mjölkmaskinen, de bjöd på bullar och mjölk och vi fick gå och träffa alla djuren. Barnen älskade det! Mjölken var helt sjukt god!!! Precis som hos farmor och farfar när man var liten! Dom hämtade mjölk hos bonden bredvid. Så till alla mjölkfantaster som bor i närheten av Elins Glada ekologiska kor (googla adress), ÅK DIT! Gjorde pannkakor på mjölken igår, wow!!! 
Vi köpte hem mjölk plus flaskor som vi kan använda varje gång vi åker dit. För oss som redan köper ekologiskt skiljer priset inte speciellt mycket typ 1,10 kr/liter. 1 L för 15 kr, men sen är såklart bensin och tiden för att åka dit inte inräknad 😅. Men vi tänker att minst 1 gång i månaden men gärna oftare 😊.
Tycker det är helt sjukt hur politiken försummar bönder och landsbygden.... I en kris är det just bönderna som kommer bli vår räddning.... Då är inte en stockholmare som lever lyxliv särskilt mycket till hjälp hahahaha. 

Kommentera här: