Ute på mormors Ö

I torsdags kväll kom våra vänner som ska med till Marocko över på grillning och sleep over 😊❤️. Dom var här förra lördagen också, haha alltid lika mysigt och trevligt ❤️.
Jag och Milla åkte sen på fredagsmorgonen in till stan och Rickard och Thomas fick lite härlig tid med barnen haha 😉. Först ut var att köpa flytvästar till barnen, sen strosade vi lite på gränby innan fika på espresso house och sen till det roliga. Vi gick och spraytande oss 😂🤪. Såg ju inte kloka ut efteråt men nu efter dusch så ser det bättre ut 😂😃.
Som vanligt gör ljuset att det inte ser så mörkt ut. Hahaha såg hemskt roliga ut 😂. 
Skönt med bruna ben. Dock ser både händer och fötter smutsiga ut. Vet inte om det är för att jag åkte till mammas ö igårkväll och duschade därför inte av mig förän dagen efter 🤔. Nåja. Rolig grej! Man känner sig så mycket fräschare! 
Rickard jobbade i fredagskväll så jag tog barnen till mamma på koholmen. Barnen hade så kul! Vi åkte båt, badade, spelade spel, åt pannkakor och bara myste. Sjukt underbart att vakna upp där på morgonen och gå och sätta sig på soldäcket. Det var jättekallt i vattnet men att doppa fötterna gick. Tills slut vågade även barnen doppa benen 😅
Vardagslyx!!!! 

Kommentera här: