Vi fikar faktiskt inte bara.

Jag är väldigt glad över att det är fredag, även om det är tråkigt att min man jobbar kväll OCH dessutom hittar jag inte mitt bankomat kort.......... Hade Rickards igår men han behövde det idag 🤪. Jag var sugen på allt som inte fanns hemma såklart 😂. Men lite chips och choklad fick duga till mitt och barnens Fredagsmys. Nog den enklaste dagen på hela veckan att få hem dom från dagis. Heimer vill alltid vara kvar. Men Fredagsmys är hans stora svaghet 😉. Synd man inte kan locka med det varje dag 😂. Jag har gått ner två kilo sen jag började jobba och verkar hålla mig stabilt just nu, trots att jag liksom inte brytt mig om vad jag ätit. Yes kommunsköterskor springer och flänger också runt på jobbet även om man kan tro att vi bara fikar 😉. Jo fikar gör vi ju såklart också 😉👌🏻. Men jag flänger hit och dit hela dagarna. Idag var egentligen en lugn dag i kalendern när jag tittade igår men som sagt hahahah den har gått i non stop och fick knappt i mig lunch. Jag hoppas jag håller min vikt nu och gärna går ner lite till men då krävs det nog ändrad kost och lite mer rörelse på hemmaplan 😂. Skulle vilja komma ut på kvälls promenader så fort Rickard börjar jobba måndag till fredag och sen åka till utegymmet. Men ja den dagen 😉. 
Jag skulle vilja testa färga mina toppar med en färg som går att tvätta ur. Den heter dirty Pink hair 😅. Lite rosa. Jag tycker det är jättesnyggt på andra men frågan är hur det skulle bli på mig 😂. Ska suga på den karamellen lite till 😅. 
Imorgon kommer Martin och Jennifer hit och passar vildarna ❤️. Och vi ska på dejt!!! Mycket mycket välbehövligt. Tyckte dock utbytet av bios var sisådär. Får se vad det blir! Huvudsaken jag får PUSSA på min man och ÄTA POPCORN. 

Kommentera här: