Om jag fick välja igen skulle jag fortfarande välja dig!

Jag verkligen älskar när min karl är ledig!!! Önskar i framtiden att vi har jobb där vi inte jobbar om varandra hela tiden, utan bara är lediga samtidigt.
Efter att jag gjort frukost på sängen, pannkakor <3, till födelsedagsbarnet och vi myst lite så åkte vi iväg mot det hemliga stället. R fick ha en rosa söt ögonbindel hela vägen och Selma somnade till slut i baksätet. Det hemliga stället var inget mindre än min mosters sommarstuga utanför Gävle. Himla skönt och mysigt att bara komma iväg! Selma älskade det och gick bananas.

Igår kväll åkte vi förbi älsklingens päron och blev bjudna på middag. Selma var i början lite skraj men ändå jättenyfiken på Rizzo och till slut vågade hon busa med honom.

Att ha valp är verkligen en utmaning och ibland går dom en på nerverna, fast nästa sekund charmar dom en så att vara arg finns inte på kartan. Men ja det är en himla massa jobb, samtidigt som det är så sjukt kul. Ja Selma är vår lilla bebis och snart kommer bebis nummer 2 <3! 80 dagar kvar!!!

Farfar fyllde 80 för ett tag sedan och idag så fick han äntligen sin present av mig och R. Minigolf, haha, det må låta tråkigt men han behöver komma ut och hitta på saker och han om någon är tävlings inriktad och tur nog märktes det att han tyckte det var riktigt kul. Lyckat helt enkelt. Så medan jag, pappa, Martin, Fanny och farfar var och spelade golf stod min hemmakarl i köket hemma och lagade tårta och mat. Fattar ni vilken lyx jag lever i?!!! Nej inte jag heller, haha. Han är helt enkelt underbarast <3.
Vi åkte som sagt hem till oss sen och åt mat, fikade, spelade spel och fikade lite till. Rickard drog redan vid halv sex för att kröka i Märsta med sina polare. Jag och Selma är nu hos pappa och ska sova här. Katterna och Selma går dock inte så himla bra ihop... får se hur natten blir om Selma sköter sig eller inte. Hihi.