Helgen

Hallå i sommarvärmen!
Var med pappas sida av släkten igår och åkte Eckerö linjen. Vi firade farfar i förskott som snart blir 81 år ❤❤❤.
Vi köpte en hel del och åt god mat. Skärgårdbordet dom har är att rekommendera. Visst inget överdrivet men helt okej 😊👍!
På kvällen hängde vi hos mamma, åt glass, Heimer badade, Selma sprang fram och tillbaka i skogen och hämtade pinnar i alla dess former. Såg till slut ut som en krigszon på tomten. Ja svensk sommar när den är som bäst ❤.
I lördags tog vi det mest lugnt. En mys dag helt enkelt. Vi grillade hemmagjorda hamburgare på kvällen och fyyy så gott! Annars är det full fart här hemma vill jag lova. Bara de senaste 2 veckorna har Heimer utvecklats så mycket. Han är därför överallt och ingenstans. Vaken Heimer = ingen rast ingen ro. Han har inte börjat krypa än utan rullar sig fram eller "kryper" bakåt. Haha eller rättare sagt hasar sig bakåt. Lillskrutten ❤❤❤.
Börjar jobba 13, har ingen direkt lust men vem har det? Är bara 2 veckor kvar att jobba nu, heja heja! Så det är rätt chill. Och lite extra pengar tackar man ju aldrig nej till. Har dock bytt bort lite pass dom här två veckorna som kommer då pengar är ju faktiskt inte allt plus att pengar alltid kommer och går. Ju mer pengar du har ju mer spenderar du. Om du naturligtvis inte är en naturbegåvning i att spara och heller inte är en shopaholic. Jag älskar (läs älskar) att spara men älskar minst lika mycket att shoppa. Hahah inte alltid bästa kombination. Men tycker ändå att jag varit riktigt duktig på att spara genom åren. Guldstjärna till mig 😉😜.
Jag och älsklingen har pratat ny bil, men vi ska isåfall ha kvar vår Audi. 
En sån här måste nu provköras 😃!
Kommer få plats med allt. Himla bra!