Let's kick it

Förra veckan köttade jag igång..... jäklar vilken träningsvärk jag fick. Gick som en stel pinne i flera dagar. Sen spårade helgen ur med för mycket fika. Gotta love fika!!!! Men äsch nu ska jag inte deppa över det 😉. Jag fikade ju idag med Hahahaha. Men nu på kvällen cyklade jag min runda på ca 8 km igen 💪🏼💪🏼💪🏼. Alla tre barn fick hänga på precis som dem gjorde förra veckan. Jag cyklar ju allt annat än fort må jag lova. Nästintill snigelfart, men sjukt jobbigt ändå. Heimer och Thor väger ju runt 30 kg tillsammans 😂... och så Birk på magen på 7 kg... och mig själv som har många extra kilon lite här och där. Sen är jag ju totalt otränad. Gjorde även plankan när jag kom hem. Måste få tillbaka min styrka i kroppen och iaf gå ner lite kilon. Hetsa är inget för mig, jag "måste" och tänker unna mig gott. Men ska göra ett försök i att dra ner på det. Har spårat ut för mycket under en låååång tid nu. Jag har ju inte bara fikat mig tjock, jag har ju även alltid tagit den där extra portionen bara för att det är såååå gott. Farligt att vara gift med en kock. 

Jag känner ju hur bra jag mår efter jag fått pumpa mina muskler eller inte ätit något socker på en dag eller två. Så hejja mig!!! Jag vet inte om jag har något mål med detta. Alltså drömmen är ju givetvis att gå tillbaka till sin forna vältränade Betty kropp men ja för att komma tillbaka till "The glory days" krävs det väldigt mycket av mig och där är jag inte än 😂😂😂. 
Men att åtminstone gå ner 5 kilo till jul är nått jag ska försöka. Om det blir mer är ju bara bonus. Vill ju gå ner 26 men ja vi tar en dag i taget 😂😂😂....... måste ju börja någonstans 😉.

Jag stannade och tog en drick-paus nu när jag cyklade ikväll och blev helt fylld av stolthet, värme och kärlek när jag ser vad min stora kloka kärleksfulla pojke gör. Thor lägger sig nämligen tillrätta på Heimers axel och Heimer bäddar om honom med filten dem har på sig ❤️. Jag smälte!!! Mina barn alltså ❤️. Dem må vara vilda på en galen nivå och ja de slåss och bråkar som så många andra barn men banne mig vad de är kärleksfulla och har empati ❤️.