Shopping med småttingarna

Jag har verkligen INTE spenderat pengar på mer än lunch och en fika idag men däremot shoppade Linnea loss 😂✌🏼👍🏼.

Jag tog tåget in till Uppsala, sen strosade vi runt i staden, åt lunch på forno Romano och jag blev lite besviken på min vegetariska lasagne men smaken var väl god eller nått 🙈. Skulle tagit plocksallad som Linnea men lätt att vara efterklok 🤔🙄. Solen stack fram och det kändes som en perfekt höstdag. Förresten alltså ingen småbarns förälder har väl missat kappahls newbie serie??? Nej tänkte väl det. Skulle vilja gå in där och bara plocka på mig och gå ut med kläderna som om ingenting skett 🙈...
Lindex rävmotiv som de kommit med är också to die for. Men jag höll mig *klapp på axeln*. Heimer går snart upp till 110 men får hålla fingrarna i styr lite till innan det blir dags för shopping till honom 😏. 
Vi tog sedan en fika på Waynes. Yummy! Jag skulle egentligen varit nyttig och ta en rawball men de såg inte så tilltalande ut så tog en cookie som var galet god! Vi säger att jag gått bort den under dagen 🙄. 
Hursom har dagen varit jättemysig! Var längesen jag gick runt på stan. Både Birk och Nils skötte sig fint ❤️. Våra älskade ungar ❤️.

Hur går min "nya" sunda livsstil då 😄? Jodå, minus 2 kg på vågen sen den 17:e då jag började. Väger mig på torsdagar. Känns som en mycket sund viktminskning och bra. Jag vill träna lite mer, men det kommer 😊. Har ju dragit ner ordentligt på vad jag stoppar i mig men jag äter ju all mat men försöker hålla mig till godsaker på lördagar. Jag är ju en sån som vill se stora resultat fort, men jag försöker intala mig själv att detta är sundare än att om jag skulle köra nån hård diet tex LCHF och gå ner många kilo på kort tid och sedan ja alltsåjag älskar ju pasta osv så det hade ju bara blivit pannkaka av det hela och jag hade nog lätt gått upp igen. Vi får se vad framtiden visar, jag är iaf grymt pepp!!!! 

Vår helg var tom i kalendern tills idag haha. Sanna med familj kommer imorgon vid lunch, så kul!! Har saknat dem nu när de flyttat uppåt ❤️. Sen klockan 16 ska vi träffa pappa på Leos lekland och busa av oss. Sen blir det Max som Heimer önskat 😊. Yummy! På söndag bör vi ta tag i vår trädgård för att höststäda och förbereda inför vintern. Klippa gräset, ställa in utemöbler och få in leksaker. 
Sånt där tråkgöra som tyvärr måste göras...

Nej Gosh nu behöver jag sova. Skulle vilja ut imorgonbitti och röra på fläsket. Om det blir cykel eller powerwalk får vi se... Leia är så duktig på att springa vid cykeln. Hon älskar det! Selma är mer åt det lata fläskiga hållet och blir väl inte överlycklig 😂. Våra damer alltså. 

Och Birk satt i matstolen igår för första gången och åt korvstroganoff och ris som jag mixat, min bebis växer så det knakar 😭😭😭❤️❤️❤️.