Smak av cigarettrök...

Såhär i efterhand känns det bra att jag hoppade in och jobbade fyra pass, lite mjukstart inför hösten 😊. Vilket gör att jag iaf nu inte känner mig lika nervös inför att börja jobba i september men såklart det kan ju ändras 😂. Har varit en riktigt bra dag på jobbet, allt har flutit på. Sånt gillas! Däremot har jag inte saknat eftersmaken av kaffet 😅😂... Smaken är som cigarettrök 🤪🤮. BLÄ! Rickard kom förbi med matlåda igår, sallad från Picadeli 😍, egentligen värsta bakteriehärden med alla som tar med händer man nog inte vill veta vart dom varit men tänker att det är bra (ibland 😂) att ge immunförsvaret en utmaning 😉. Iaf, han köpte med sig tuggummi också! Min räddning på den hemska smaken jag fått😂. Idag var jag riktigt seg och trött på morgonen så då behövdes verkligen den där koppen kaffe på jobbet... Tror jag är bortskämd med vår espressomaskin 🙏🏻. Får börja ta med min egna latte istället 👌🏻.
Jag beundrar alla som jobbar och jobbat i denna värme som sommaren bjudit på. Jag svettades av att bara stå och dela läkemedel idag... Och ja ni kan ju räkna ut ekvationen när jag t.ex. la om bensår hahahaha... det rann... Dessa platsförkläden gör ju inte att man svettas mindre om man säger så 🤪. 
Hoppas det blir lite svalare till september 🙏🏻. 

Rickard kom strax innan 16 till mitt jobb och överraskade mig. Med alla vikingar såklart! Blev ett himla drag på dom hahaha. De fick följa med och lägga ut medicin och sen gå ner i källaren och lämna mina smutsiga arbetskläder. Dom hade lätt kunnat gått runt längre och kikat överallt 😂. Våra små vilddjur ❤️. Strax efter att vi kom hem kom drog ovädret igång 😀. Thor och Birk ville sen ut och hoppa i vattenpölarna, så jag tog med dom på en liten promenad. Sen från ingenstans kom världens skur igen 😂. Varade som tur inte länge haha! 

LYCKLIGA BARN ❤️
Vet inte om det syns så bra att Thor på sista bilden springer i regnskuren ❤️😝.