Marocko Marocko!

Barnen har älskat att vara på solsemester! Att se dom springa runt och skratta i vågarna har värmt enda in i själen ❤️. Om dom hade kunnat hade dom valt detta alla dagar i veckan! Älskade ungar ❤️!!! Finns mycket som hade kunnat varit bättre med hotellet, servicen är under all kritik. Självklart får man vad man betalar för, resan var billig men en del saker är skrattretande. Vi har all inclusive och överallt där jag varit med all inclusive så finns det alltid olika snacks och frukt i baren under dagarna samt glass som man kan ta i mängder. Här är "snackset" croissanter som blivit över från frukosten hahaha..... 🙄. Det står i hotellets beskrivning att snacks ska finnas att tillgå under dagen. Om vi åkt utan barn hade detta inte varit lika problematiskt såklart men vi har ätit frukost runt 7-8 varje dag och att då inte kunna äta något fram till 12.30 går inte för barnen 😅. Så vi har köpt glass eller annan mellis både mellan frukost-lunch och lunch-middag vilket känns lite trist med tanke på att vi ändå hade all inclusive av en anledning hahaha 😂. 
\nSen renoverade dom vid den poolen där all inclusive baren var så var en himla massa sågande och bankande men man tänkte inte så mycket på det efter ett tag. Däremot vet jag inte hur påverkad Birk egentligen blev av allt oljud 🤔😥. Inte för att han verkade annorlunda eller så men ändå, allt onödigt ljud ska vi ju ta bort i vår vardag för att underlätta för honom och så blev det såhär... Semester på en byggarbetsplats 🤣... Suck. Två dagar senare fick vi en lapp vid hotelldörren om att den poolen som dom inte höll på att renovera vid nu skulle renoveras och stängas av från den 5/6-13/6. Vilket betydde att alla som hängde vid den poolen nu skulle trängas vid "vårt" poolområde som inte var särskilt stort haha... 🙄 just denna information hade inte vår resebyrå givit oss. Fanns heller inte tillräckligt många parasoll och dom som fanns hade typ sett sina bättre dagar! Frukosten var ingen höjdare. Tyvärr... Nästa gång måste vi kolla så det finns coninental frukost! Maten i övrigt var okej, fanns alltid något som var gott 😊. Sen var dom väldigt arroganta och nonchalanta personalen. Sjukt irriterande! Vi ska dock inte klaga alltför mycket!! Vi har haft tid med varandra, barnen har älskat detta, vi har njutit i solen, badat i massor, ätit glass och haft kaos mellan varven ❤️. Vi har också varit till Afrikas största marknad som var helt galen!!! Rickard köpte 1 kg olika kryddor haha! Kommer bli god mat hemma framöver. Sen var vi också till en krokodil park som var över våra förväntningar 😀. Så himla fint gjord!
\nJag kan säga som så att åk till Marocko helt klart men INTE till vårt hotell Club almoggar garden beach, haha! Jag och Rickard sa det att mycket kunde varit bättre men nu kan vi iallafall bocka av marocko på världskartan 😊😉.


Kommentera här: