Specialistsjuksköterska

Jag har undanhållit en sak vääääldigt bra tydligen. Ingen har misstänkt NÅGOT. Och då måste jag väl lyckats bra? Haha. Jag har nämligen inte "bara" varit mammaledig. Nepp inte denna gång heller 😂🙄... Betty Betty Betty!! Tänker ni 😉😁. Jag kanske har klarat av första året på specialistprogrammet av vård av äldre 🙄😃😃😃😃😃!!!! Såååå stolt över mig själv och så GLAD att jag klarade detta!!! Utbildningen är på 50% i två år. Mitt mål är att fortsätta i höst men kanske att jag tar uppehåll ett år vi får se. Jag ska testa iaf 😊. Fick egoboost av mina lärare idag, dom tyckte jag var riktigt duktig på att skriva och skulle helt klart skriva uppsatsen så jag får magisterexamen nästa vår 😃!!! Blev jätteglad och taggade till av dom fina orden! Man kan nämligen välja om man vill ha en yrkesexamen eller magisterexamen. Och magisterexamen låter väl flådigt 😉! 
 
Och varför hålla en sån här sak hemlig tänker ni? Jag har bara inte velat ha en massa åsikter om att jag borde koncentrera mig på att "bara" vara mammaledig. Sen har jag väl känt att jag tagit mig vatten över huvudet mellan varven och vill liksom inte berätta för hela världen att jag nu studerar igen och så skulle jag inte klara det. Ja man måste få misslyckas osv, jag trodde där ett tag att det var kört då jag missat några seminarier och den kliniska examinationen och skulle få ta igen den nästa år men lärarna ordnade så jag kunde göra allt idag. Guld värt! Känslan efter jag klarade den kliniska examinationen var sååå härlig!!! Jag har haft lite smått ångest inför den under de senaste dagarna för jag har liksom inte varit en AKTIV sjuksköterska på mer än 1 år hahahaha..... och vi skulle agera i ett påhittat patientfall med patient. Men det gick vägen! THANK GOD!
Linnéas reaktion var ändå bästa hahaha, hon bara "MEN MEN ... MEN när har du gjort allt detta?!!!" haha. Jag har ju alltid varit tillgänglig typ, pappa sa samma sak, haha! Ja ni, det har varit lite kaos mellan varven. Men härligt att vara i mål för denna gång. Man får inte saker gratis här i livet, ibland måste man kämpa lite extra.
 
 
Tänk om jag var lika bra på att anta fysiska utmaningar dom att plugga med småbarn 🤔😂???!! Hur hade inte mina magrutor sett ut då 😯😯😯?! 
1 Alice :

skriven

Supermänniska du är!! ❤

Kommentera här: