Vår första dejt

Idag är det sex år sedan vi gick på gatorna i Uppsala och var lite små nervös men ändå nyfikna på varandra. Vi hade ätit på dragon palace och vad framtiden skulle utvisa hade vi ingen aning om. Att vi nu sex år senare sitter här med tre barn, hus och två hundar ute på vischan hade man ju aldrig trott!
Såhär gick jag runt nästan hela sommaren 2012 efter en misslyckad färgning i London vill tillägga... 🙄😂. Färgade sen tillbaka till rödbrunt i augusti. Mitt hår var en katastrof men tydligen spelade det ingen roll för min viking 😉😅. Man blir lite nostalgisk dagar som dessa! Rickard överraskade med att göra rödcurry kyckling som han alltid ordnat denna dag. Han brukar köpa hem från dragon men hade inte tid till det idag då han skulle jobba kväll men alltså... Den han gjorde idag blev tio gånger bättre!!! Gosh! Kunde inte sluta äta 😂🤪.. ❤️❤️❤️. Han tar verkligen hand om mig. Han försöker alltid vara matcho utåt men icke då, teddybjörn på insidan ❤️. 

Alltså kolla in denna unge!!!! Hahahah. Han har sprungit runt här hemma och letat hyss. Hittade honom i byrålådan nu ikväll 😅.
Och sen, varför köper man ens mängdvis med dyra leksaker när de väljer att leka med makaronerna i kökslådan???!!! Han underhöll sig ett bra tag med det igår, tok ungen 🤪❤️. För visst är det så, allt som finns i ett kök är bästa leksakerna 😂😂😂.... 

Kommentera här: