Söndagsfeelingx1000

Blev vabb för oss i fredags, jag jobbade några timmar på morgonen och hann röja undan det som var prio och sen åkte jag hem och bytte av Rickard som åkte och jobba. Birk hade feber, hosta och snorig. Sen blev även Heimer febrig. Och även Heimer och Thor var hostiga. Så alla blev hemma. Igår jobbade jag extra på dagen och sen tog vi det ganska lungt på kvällen. Alla var trötta 😂.
TITTA på honom 😍. Han blev helt plötsligt en stor kille och ingen liten pojke längre 🙈❤️. När jag kom hem ser jag först Thor med blått hår ute på gården och Rickard med ett stort leende... Tänkt näääää nu har han varit och rakat av Heimer håret 😂😂😂.... Men icke då 😍. Heimer hade varit sååå stolt  och skött sig exemplariskt hos frisören. Även Birk fick lite blått hår 🙈. 
Idag skulle vi åkt till Stoffe och tessan och firat henne men Birk är inte 100 och sen ville inte Heimer åka så han fick också vara hemma. Så Rickard åkte själv med Thor och hundarna ❤️. Birk har precis somnat och jag ska nog duscha och ta mig en kopp latte 👌🏻. Snart kommer mamma och Johan på besök 😊.
Mysfrukost. Helgfrukostarna är 👌🏻👌🏻👌🏻. 
Så mycket kärlek ❤️❤️❤️