ÄLSKADE UNGE, ÄLSKADE BIRK


Denna pojke fyller hela 2 år idag ❤️ ❤️ ❤️. HIPP HIPP HURRA!!! Tänk att han har legat i min mage 💜. Underbara unge, som vi älskar dig!
Imorse efter paketöppningen 🎁. Babblarna var såklart en hit! 
Fick denna bild av svärfar imorse, aldrig sett tidigare... Kunde inte sluta skratta!!! Ser ju mer ut som Rickard haft en jobbig natt och fött barn än att jag gjort det 😂😂😂.... Karlar alltså 🙈😂❤️. 
Åååååh så nykläckt ❤️❤️❤️. Om man bortser från svullen fifi, blodiga bindor, hemska eftervärkar och alldeles för lite sömn är ju första tiden med bebis magisk (ja självklart är det olika för alla)! Dom bara finns där och är så älskvärda och mysiga 💎. Blir nog fler barn heheh.... 😏😉. 
Såååå sabblans sööööt så jag dör!!!! Gullunge!!! 1 år sedan, var lite bättre väder då haha. 

Dagarna går i ett här hemma. Kanske märks på min dåliga dåliga dåliga uppdatering här 🙈. Har både glömt, inte orkat eller hunnit. Rickard och jag har båda jobbar mycket övertid. Jag för att det är sjukt bra betalt och han för att han varit tvungen... Jobbigt att vara chef 😂. Så vi har lite gått om varandra. Denna vecka har vi typ knappt setts då han jobbat alla kvällar fram till idag. Förhållandet är hetare än någonsin 😉. Hehe. Nej men vi är väldigt bra på att ta hand om varandra trots denna kaosiga vardag vi har just nu. Om det blir som jag vill åker vi utomlands några veckor nästa vinter ❤️❤️❤️. Vi är ju långt ifrån ensamma om att jobba om varandra, hör om ännu värre vardagsliv än vårt såå hahaha.