Tur för barnen att dem är söta.

Det small till i micron medan jag lagade lunch. Heimer stod där och såg helt oskyldig ut med sina blå stora ögon. Vad tror ni hade smällt? Jo han hade fått tag på sin nässpray och lagt in... Givetvis hade den exploderat. Jo man tackar. Jo jag har koll på mina barn 😜😉, men nej ärligt inte alla dygnets minuter.
Thor hällde nyss ut sin tallrik med ris och korvstroganoff över hela sig. Han sitter där och ser så nöjd och full i fan ut på samma gång... men han är en jäkel på att äta så jag är glad ändå 😄.
Badet för tredje gången idag då 😂. Han vägrar att bli matad, vägrar haklapp och vägrar förkläde. Heimer vägrade också haklapp men förkläde gick bra.
Måste säga att min korvstroganoff idag var galet god!
Igår var jag jättetrött hela dagen och på dåligt humör, haha. Så på kvällen när jag tänkt baka med Heimer orkade jag inte ens det så vi åt mat, dem badade och sedan somnade Thor och efter ca 40 min vaknar han utav att Heimer ligger och pladdrar och vägrar somna. Precis vad mitt humör behövde liksom 😴😉. Så när klockan började närma sig 21.30 packade jag in alla fyra vilddjuren och åkte till stationen för att överraska Rickard. Var strom ute igår kväll/natt. Fasiken vad det blåste haha.

Heimer blev hemma från dagis idag, snorig som bara den men annars ganska pigg. Vi har varit ute och fixat, klippt gräset bland annat. Sen var vi iväg och handlade till fredagsmyset 😄. Blir ostbågar, Loka crush och massa godis, är det fredag så är det!

Jag blir alltid så full i skratt när Thor ska göra precis lika som Heimer. Redan liksom?? Vart ska detta sluta? Haha.