Scottland tips mottages!

Känns inte som lördag idag... Men igår var det ju fredag vad jag vet så antagligen är det lördag idag 😉. Jasmine och Emilia kom hit igår efter lunch och hängde. Vi bjöd på fika, barnen lekte och vi fick tid att prata ❤️. Hon berättade bland annat om när hon och Robin var i Edinburgh för fyra år sen och hur galet fint det var. Ååååh ska bli så spännand, vi åker ju över nyår 😍😍😍!!! Som jag sagt förut vi har så mycket gemensamt, blir lite full i skratt! Minns du föresten, Alice, att vi skulle ju gifta oss med två skottar och flytta dit 😉!? Ja jag har alltid älskat Skottland och Storbritannien. Skulle vilja ta med hela familjen och bila runt i det landet från norr till söder. Men det är ju det där med att köra på fel sida haha... Jasmine hade hyrt bil och det hade faktiskt gått bra. Vi funderar också på det, så vi får se. Delge gärna tips om vad vi kan göra i Edinburgh eller i Skottland om ni sitter på några guldkorn!❤

Rickard jobbade kväll igår med, hela helgen och på måndag... Yeay. Tror ni jag längtar till oktober när han går på praktiken och jobbar 8-16 måndag till fredag??? Mmmmmm mycket vill jag lova. Vi hade Fredagsmys som vanligt och möblerade om i barnens rum. Eller ja vi bytte sängar haha, men det tog sin lilla tid.
Imorse när Heimer ville göra frukost på sängen till pappa sin ❤️. Han fick dock inge smör hahaha 😂... Men mycket leverpastej 😉.