"Vill du veta en sak... jag älskar dig"

Har haft en grym vecka! Vaccinerat oss mot gula febern (sen visade det sig att vi kommer vara i det mest malaria drabbade området i hela Sydafrika... hur lyckas vi alltid är då min fråga?), umgåtts med vänner, förutom donken har jag ätit underbart god mat (då jag har "turen" att ha en karl som är utbildad kock!), pussat på min pöjk och bara myst. Började dock veckan med att vara sjuk men efter många huskurer så känner jag mig frisk trots allt. Och imorgon smäller det! Jag, Sofie, pappa, Martin och så födelsedagsbarnet R ska gå en äventyrsbana i Fjällnora! Hoppas det blir kul, är ju dock över 10 m upp i luften. Neeej gud så spännande! R blev i alla fall sjukt nöjd med sin present.
Efter hela kalaset bär det av mot Märsta och sen någon gång där vid ett tiden tar jag och Sofie natt pendeln till Stockholm... ja ni... KRAKOW VÄNTAR PÅ OSS!!! Taggad till tusen!
 
Sitter nu på jobbet, slutar vid 21 sen kommer mitt livs kärlek och möter upp mig. Imorgon blir det bullbak, Malin kommer förbi en sväng, efter det kör vi! Höres.

Kommentera här: