Barnkalas x2 och sverigematch

Vi skulle haft lekdejt med barnens kompisar Nils och Nore men Thor vaknade upp med ett igensvullet öga 🙄. Stackars liten. Inge kladd, ingen vätska, inget rött öga och annars pigg. Han kliar lite men beklagar sig inte alls över ögat. Nu på kvällen svullna det igen helt. Vi ringde 1177 som tyckte vi skulle åka in. Så nu är R och T påväg till akuten. Hoppas på något vettigt svar. Det kanske är ögonlocksinflammation, eller någon allergisk reaktion eller något helt annat 😂. Dom små liven ❤️.
Fick från Rickard nyss haha 😍😂❤️. 
Helgen har varit full fart. I lördags kom Thomas, Milla och Elias över för fotbolls match och god mat ❤️. Alltid lika trevligt! Barnen åt pizza och Rickard gjorde steak sandwich till oss vuxna som var galet god 😍. Sen blev det chips och dipp och såklart Rickard skulle göra tapas tallrikar på kvällen med korv och struts haha. Han ska alltid lyxa till det och överdriva med mat 😂❤️. Vi satt och snacka in på småtimmarna vilket slutade med att dom sov över haha, mys ❤️. Riktigt tråkigt med förlusten mot England, trodde jag skulle bli mer besviken än jag vart men är nog för att det var sjukt bra gjort av dom att ens ta sig dit! Jag tänker liksom på antalet personer vi har i Sverige VS Storbritannien. Ganska många miljoners skillnad och att vi ändå kan leverera såhär bra i ett världsmästerskap är galet bra! All heder till er insats ❤️😊. Hade ju inte kunnat gjort det bättre själv såååå 🙄😉😂... 
Igår blev det två kalas och middag hos Rickards föräldrar. Alltså så ofta går vi faktiskt inte på kalas och när vi väl gör det så ska det såklart inträffa på samma dag 😅. Först ut var det kalas för heimers kompis Elma, Heimer har taggat för detta sen han fick inbjudan 😅. Han var såååå stolt när han öppnade kuvertet och såg kortet och jag förklarade att han skulle på kalas hos Elma! Han hade jätteroligt och grät när vi skulle hem... Förklarar ju en hel del 😂. Vi åkte hem och hämtade Rickard, Thor och Birk för att åka mot skepptuna för att fira Becca och Jockes son Willhelm som fyllde 1 😀. Blev en snabbvisit men badning och fika hann vi med. Får köra en grillning snart 😊! 
Rickard och jag köpte lite olika glasssorter som vi fikade hos hans föräldrar på kvällen sen, alltså kan man någonsin få nog av BJs cookie dough? Måste ju ändå vara glassernas glass? Hahah. Minns när vi var i USA och cyklade, har jag säkert sagt förut haha, och vi stannade för lunch vid en mack men orkade inte fixa med triangaköket utan köpte oss en varsin BJs (vanliga storleken ingen liten alltså 😂 😂) och åt upp hela till lunch 😂. Så gott 😍. 


Kommentera här: