Trevligt sällskap och barnkaos

Denna helg är snart till ända och "vardagen" tar fart imorgon! Jag är ju hemma men Rickard börjar jobba igen. Känns väl lite halv tråkigt att vi inte har en ordentlig semester ihop mer än 1 vecka denna sommar men det får vara så. Hoppas att nästa sommar blir annorlunda på den fronten 😊. Funderar faktiskt på att mig i kragen och hälsa på på jobbet, önska dom en fin sommar 😊. Men vi får se, har lite att stå i denna vecka.
 
Vi kom innanför dörren närmare halv tolv på kvällen i fredags, då vi stannade och åt middag och hängde hos Rs föräldrar i Märsta efter vi landat. Igår var därför planen att fixa dom där måstena såsom handling, klippa gräset, tvätta och städa. Sånt som vi sluppit nu under en hel vecka 😅. Inte saknat det!!! Dagen gick väldigt fort, hann inte med hälften av det vi tänkt 🤔. Dels för att en i vårt hushåll fick för sig att rensa rabarberna hux flux och plocka in typ SJU KILO.... För att sedan koka massa drinksirap eller vad det var i typ 2 h Hahah. Ja sånt som är prio här hemma 😂. Nåja jag borde väl inte klaga då om det nu visar sig bli väldigt goa drinkar i sommar 😉.
 
Vi fick besök av två härliga familjer vi börjat umgås med här i våra trakter!! Så himla roligt och mysigt. Vi har barn i samma dagis grupper 😍. Så det var totalt 7 glada och spralliga barn som sprang runt här hemma och badade och lekte omvartannat ❤️❤️❤️. Precis detta jag älskar, god mat, trevligt sällskap och ett hus fullt av lekande barn 😍. Rickard grillade oxfilé, gjorde sin goda potatisröra och sen den heliga tzatsikin 👌🏻👌🏻👌🏻. Rabarberpajen blev också väldigt god trots vår CP ugn 😏.  Måste vi göra om snart igen ❤️. 
 
Som vanligt är jag sämst på att ta bilder vid sånna här tillfällen haha. Så lägger upp en på vart hotellområde i marocko istället 😉. 
 
 
 

</div

Kommentera här: