What About Now... :)

Den här julen har varit mer än bra :), den har varit SUPER. Fast ärligt talat så har jag inte gjort så mkt, mest tagit det lugnt och bara gjort det jag känt för att göra. Men det har varit såå skönt. Och jag har fått jättefina klappar :). Fick det som stod högst upp på listan så jag är glad :D! HAHA och ni kan aldrig gissa vad som stod högst upp på min önskelista :P.

 

Mina julklappar 2009

Dun täcke

Dun kudde

Påslakan

Hörlurar

Te-burk

USB-minne 8 GB

Block

Westlifes nya skiva

Sims 3 – Destination Världen
Pengar
Godis ^^
Wii

Wii spel:

Zelda (som följde med Wii)

Wii fit PLUS ^^ haha lär nog behövas så här efter jul xD

Filmer:

Bröllops duellen/ What happens in Vegas

Sex and the city säsong 1

Grey´s Anathomy säsong 5

Desperate Housewives säsong 5

Yes Man

Dumpa Honom

17 Again

Flickan som lekte med elden

Borta bäst, hemma värst

7th heaven säsong 1

Happy Days säsong 1 (HAHA har ingen anning om vad det här är för serie men pappa sa att det var en bonus present xD, får se om den är bra)

 

OCH NU SER JAG JÄTTEMYCKET FRAM EMOT NYÅR! LÄNGTAR!

 

Dan före doppare dan

Visste ni en sak... hemma hos oss så öppnar man julklapparna på morgonen ^^. Vet precis vad ni tänker nu, WHAT, fan vad tråkigt. HAHA men jag håller inte med :P. Fast varför vi öppnar dem på morgonen har ju inget med att vi barn inte kan hålla oss utan för att på kvällen så åker vi alltid bort till släktingar eller så kommer dem hit. Och det brukar ta ca 3 h för oss att öppna alla klappar och då är det väl inte så kul för alla andra att kolla på. Men vi får ju ändå öppna julklappar på kvällen :).

Fast imorn blir det inget byte av julklappar med släkten, bara med farmor och farfar, utan vi ska spela ett julklappspel :). Det borde ni testa om ni inte redan brukar göra det ;).

Så nu blir det Klappinslagning och Spotify på högsta volym! Sen ut och hugga gran...


GOD JUL <3!