Det var ett tag sedan

Detta väder gör ju en bara mer deppig.. men ser nu att solen börjar sticka fram 😊! Helgen har flugit förbi, jobbar delad tur i lördags och i söndags drog vi till Södertälje för att fira Tessan (rickards brors tjej) som fyllde 25 😊. Hade matkoma när vi åkte därifrån vill jag lova haha! På kvällen fick jag och R något städryck och började dona lite hemma. Ja spontant är väl bäst eller något 😉.
Igår sisådär bara några timmar innan jag började jobba ska Rickard få kramp i höger arm... Hahaha... Man ska inte skratta Meeeen detta händer ofta när jag ska jobba. Inte att han får kramp i armen men gör illa sig på något höger eller vänster 😉. Pappa kunde iaf passa Heimer medan jag jobbade då Rickard blivit lite handikappad.
Han var helt tokig i att spela piano ❤️.Hahah får till sist denna bild, han tokdäckade på mattan i vardagsrummet 😄. Gullungen ❤️❤️❤️!

Jag känner mig som en zombie idag, oh lord. Alltså min mage är knepig, skulle behöva en fet kopp kaffe nu men vågade icke dricka det imorse då det ibland inte händer något men ibland får jag ont i magen. Och det har jag icke tid med 😜, är nämligen påväg in mot stan och ska plugga med Fahmida. YEAY! Vi är galet omotiverade just nu så får se hur mycket vi får gjort 😝.

Från och med nu

Hej där!
Jobbat 12.30-20.30 idag och nu känns det i mina höfter! Jag som ska jobbar 7-21 på lördag... Hahaha! Saknar vår miniversion då jag inte sett han sen 9 imorse och sen saknar jag dom andra två, den lurviga och han som tror han är något 😉❤️. Rickard lämnade Heimer ensam 1 timme på dagis idag och det hade gått jättebra, han hade efter ca 10 min blivit lite ledsen men så fort fröknarna plockar fram hans skor blev han glad igen. Denna pojke är helt galen i att vara ute 😄. Känns som en sandlåda, uteprylar och en lekstuga... Får inte glömma gunga också borde införskaffas snarast 😄!!!
Imorgon ska han lämnas själv hela dagen, Rickard ska bara stanna första halvtimmen. Vad stor han börjar bli... börja på dagis liksom haha! Klämde ju nyss ut han!!!! 
Jag jobbar 7-12 imorgon, tror jag hehe, måste nog kika sen. Efter det blir det hem och hämta lillen på dagis och sen ha fredagsmys! Om vädret är lite varmare och jag är pigg så tänkte jag ta mig i kragen och måla Heimers spis 😊. 
Hahahaha finns det någon som känner igen sig?! 

"Jag minns varenda scen ifrån vår film"

Jag vet helt ärligt inte just nu vad jag tycker om det här med allt vad "dagisvärlden" innebär. Vet också varför jag känner mig så splittrad, jooo det är ju såklart för att det är min lilla mini prins som jag fött ut och älskar oändligt och om något skulle hända honom oavsett om han bara klämmer fingret i dörren eller ramlar ner från en sten eller får sand kastad i ansiktet i sandlådan ja oavsett hur stor eller liten händelsen är så tycker jag inte om det, jag vill ju finnas där ❤️❤️❤️. Shit vad jag är töntig!!! Hahah hoppas ni förstår att samtidigt som jag tänker, tycker och även skriver detta tänker jag att jag är mega fjollig och vet att dom kommer ta hand om honom jättebra! Dagisfröknarna på Heimers avdelning är toppen! Iaf än så länge 😉. Sen är han ju en mammagris, utan tvekan, alltså ni anar inte haha! Man kanske inte alltid kan tro det då han i större sällskap är väldigt framåt och inte speciellt blyg men mamma är alltid mamma ni vet 😉.

Jahopp, den jobbkvällen gick fort! Blir så när man jobbar med rätt folk 😄. Idag när vi var på dagis kände jag bara "shit dessa fröknar har det tusen gånger värre än oss på äldreboenden... Hur kan jag ens klaga??!!". Så tänkte jag men självklart tog jag tillbaka typ 30% av den åsikten direkt när jag klev innanför avdelningen på mitt jobb idag. Ny boende som inte ens går att beskriva vilken energi hon sög ur alla... Både personal och resten av de andra boendena var helt slut och ja vad säger man? Välkommen till Lillsjögården. Juste vi kallar ju pensionärerna för våra kunder nu för tiden, ursäkta mig 😉. Så min kväll var kaosartad i början och jag ångra nog varje sekund att jag kommit till jobbet MEN sen lugna det ner sig. Puuuuh! 
På vägen till jobbet hörde jag på radion att det var ju såklart våffeldagen idag. Hade helt glömt! Och gissa vem som hade gjort våfflor till oss när jag kom hem ❤️❤️❤️! Är man bortskämd så är man! 
Ja såhär såg givetvis inte mina våfflor ut utan dom hade en aningen mer jordgubbssylt och grädde på sig 😉.
Alltså något jag fått cravings på så är det först och främst nudlar igen som sist... Men även avocado med salladskrydda på... Fan ta dig Fahmida.... Hahaha ❤️❤️❤️! Aaa så kan det gå.