Summakardemumma av 2016

Tänkte göra lite tillbakablickar på 2016 😄.

Januari 2016

Första månaden på året och nog den mest intensiva av dem alla. Kursen som var över jul ville döda en, inte för att det var svårt utan bara sjukt mycket som skulle in i huvudet på alldeles för kort tid. Men det gick 😉. Och jag började sista året på sjuksköterskeprogrammet. Yeay! Ville bli barnmorska men sen hände något på vägen, haha. Man kan ju alltid ändra sig igen och igen 😂.
Rickard fick även sina krämpor på löpande band, var det inte tänderna så var det magen. Stackarn! 


Efterlängtade du!

Idag är det 130 dagar mer eller mindre tills vår tredje viking får se världen ❤️. Är så förväntansfull men också nojig över att något ska gå fel eller att lillen inte skulle må bra. Alla föräldrars mardröm!! 


I tisdags blev jag både irriterad och full i skratt på samma gång. Vår ena handledare som är kaos uttalade sig om att hon alltid satt sig själv sist och barnen först (hon är strax över 50 och har 5 barn i utspridda åldrar), hon tyckte det var starkt gjort av mig att plugga men som sagt hon hade ju tagit sig själv sist och barnen först. Yes Hahaha och det gör ju självklart inte jag. Nej för tusan jag går "ALLTID" först därför jag pluggat sent på kvällarna när barnen sovit och sen varit hemma 80% av tiden de senaste 3 åren samtidigt som barnens pappa!!!! Hur många föräldrar har ens sån lyx??? Ja inte vet jag eftersom jag inte prioriterar mina barn då jag pluggar 😂😂😂. Ja det finns då människor till allt och tänker att oavsett hur du väljer att leva ditt liv kommer alltid någon ha en åsikt som är mindre positiv 😅. Men ändå... blir sjukt frustrerad när folk inte fattar att jag faktiskt tagit mina barn FÖRST och plugget SIST!!!! Man behöver liksom inte vara någon jäkla hjärnfysiker för att plugga till sjuksköterska (som Fahmida sa 😂😂😂). Utbildningen i sig är på en sådan nivå att du faktiskt klarar av barn samtidigt dock hänger ju allt på hur du är som person. Sen kan ju vissa saker alltid diskuteras, och det är ju bra att vi tycker olika men tycker folk borde skaffa sig lite mer kött på benen innan de drar sina härliga slutsatser och kastar i ansiktet på en 😂. Tur att jag är så stark som person att jag kan skratta åt det, men klart man blir irriterad 😂. Hör väl till livet att vara omgiven av idioter 😉. 

MAY THE FORCE BE WITH YOU

Har inga ord om vissa människor på denna planet. Eller många mindre fina ord finns att säga men som inte är tillräckliga. Då är det banne mig illa! 

Vi har 2 pass kvar på praktiken, och som vi längtar!!!!! Vi har lärt oss mycket men samtidigt så har vi inte känt oss välkomna och det är så mycket annat som brustit med våra handledare att jag inte vet vart jag ska börja. Sorgligt men sant! Sååååååå glad att jag inte kommer jobba där!!!!! Att jag tog mitt förnuft till fånga och trodde på mig själv och sökte andra jobb också!!!! Blääääää på denna avdelning!!!! Vissa är jättebra som jobbar där ska jag tillägga men vi har haft otur. 2 av 3 handledare har varit kaos. Tur att vi haft varandra jag och Fahmida. Shit vad hade vi gjort annars??!!!
Nååå END OF STORY! 

Jag beställde en mugg jag ska ha på jobbet igår. STAR WARS såklart 😉😄❤️! 
Och sen Hahahah beställde jag en sjuksköterskebrosch som kommer ha mitt namn ingraverat på baksidan samt MAY THE FORCE BE WITH YOU 😂😂😂😂. Var tvungen 😂😂😂. Nördig som man är 😉😜. 

Skriv inläggstext