203 dagar kvar.

Är i v.12 nu och barnet är ca 6 cm långt. Syns lite på magen men annars ser jag mest fluffig ut, haha! Det är mest tuttarna som väller över och mina bh:ar börjar snart bli för små.

Jobbar natt i natt, men var tvungen att gå upp tidigt för att fixa en sak med hyresvärden... Suck! Så ska försöka sova lite snart då jag känner mig allmänt slut. Först lite spenat till lunch, hehe.

Apr. 28, 2013

Vår lägenhet är väldigt sliten, bara i hallen (uppe) räknade Rickard till över 70 hål. Det vår hyresvärd inte "förstår" eller inte vill förstå är att det får/kan inte se ut så! Han slingrar sig som fan. När jag ledsnade och sa att det är ju en investering för honom att rusta upp lägenheten sa han att ja men ni vill ju det bara för er egen skull. Eeh, jaaaa???!!! Är det konstigt eller? Det är liksom vi som ska bo där så såklart som fan att vi vill ha det fint. Jag vill börja kunna sätta upp tavlor då vi just nu har några ynka uppsatta men dom sitter över massa hål. Och det är ju inte meningen att man ska placera tavlor efter hålen, bara för att dom inte ska synnas. Sen tyckte hyresvärden att vi "skällt på honom", man måste ju kunna säga att det inte kan se ut såhär och att enligt hyresgästföreningen så måste det åtgärdas minst inom 4-6 veckor. Han tyckte 1,5 år... skämtar du med mig eller???!!!!
När han sedan slingrar sig och spelar dum så är det självklart att man låter argare och argare för var sekund. Jäkla pucko! Nu har vi iaf fått den inkompetenta gubben att röra på fläsket! Så omtapetsering sker snart! Yeay!
Som sagt man ska inte vara egen företagare som hyresvärd om man inte ens kan ta hand om sina fastigheter enligt Hyresgästföreningens krav.

It was light-years ago.

Nu längtar jag hem till den nya sköna sängen och till att min andra hälft kommer hem senare idag! Behöver honom på ALLA sätt!!!!