Trevlig Valborg!

Har haft händerna fulla fram till nu så det är efterlängtat att slänga fötterna på soffan en stund. 
Idag premiärbadade Thor själv 😄! Han satt så sött och plaskade ❤️. 
Rickard kommer hem ifrån jobbet snart och funderar på att baka jordgubbspaj 😊. Blir troligen grillat idag, men är så sugen på carbonara!!! Kanske kan övertala grillmästaren 😉. 
I torsdags drog jag ut familjen till vår lilla insjö, var ju strålande sol och varmt hemma men där (5 min bilfärd bort) blåste det iskallt! Hahaha vi som köpt med oss kebab och skulle vara njuta ja det gick ju att äta men inte direkt njuta 😜. Alltid nått knas när vi ska hitta på något... var på cirkus o måndags också och Hahahah vad ska man säga. Den var så läskigt dålig att man satt och skämdes. Hade faktiskt sett framemot det för Heimer skull men han tyckte popcornen var mer instressanta 😉. Säger ju ganska mycket. Men fick några leende iaf! Nej nu är jag vrålhungrig!!!! 

Har "häcken full"


Här var det tyst. Haft så i i helskotta fullt upp! Bokstavligen. Sååååå underbart att hemtentan är över och att denna kurs börjar lida mot sitt slut! Rickard kommer snart hem ifrån jobbet och båda barnen sover, tänkte passa på att sova jag med. Mycket välbehövligt vill jag lova. Puss!

You got to learn the hard way.

Onsdag... Torsdag... Fredag... och nu lördag 😊. Hela veckan har varit full fart känns det som men nu när jag tänker tillbaka kommer jag inte på vad vi gjort (???).

Sån där härlig blackout. Inatt blev det en sån där jobbig natt igen. Dock sov jag väl hyfsat och Rickard var den som till slut (efter att Heimer vaknade efter 4:e gången) gick upp med en febrig  Heimer klockan 4 imorse. Knasigt det där hur barn kan vara så pigga trots att de är sjuka (självklart beror det ju på), själv hade man ju legat utslagen av febern. Så nu inatt sover jag med pojkarna i vårt rum och Rickards i Thors. Hoppas vi får sova bättre, skulle behövas! Så mycket kärlek dessa två ger oss är helt galet! Älskar er till månen och tillbaka tusen gånger om ❤️❤️❤️! 

Vann biobiljetter (jag vinna saker liksom ??? Vilken århundrade hände det??) till premiären av game of thrones i Stockholm i onsdags. Alltså man skulle beskriva vilka karaktärer man liknade och bästa påhitt vann. Jag drog till med ett som faktiskt är halvt sant 😉.
Men inte trodde jag att JAG skulle vinna???!!! Hahaha . Blev skit glad och lite halv stolt som den nörd man är tills jag såg att typ alla de första 50 kommentarerna vunnit.... Ooh Yeah . Är det på den nivån de vill ha det så... Hahaha. Så man kanske bör kalla det tur. Dock kan vi inte gå. Inte tänkte jag på att det var på måndag, har skola och tar ju tid att åka från oss till Märsta lämna av barn och sen ta tunnelbanan till Stockholm osv osv. Och hundarna klarar sig säkert länge hemma men vill inte lämna mer än 7h så vi får fixa barnvakt nån gång framöver för att se nya Djungelboken istället 😄. Den verkar as ball iaf! Nej fy vad trött jag är.... Natti.