Kaosartat hem

Hej mina kärlekar!!! Snart jul och det innebär SNART jullov 😍😍😍!!!
Rickard åkte iväg och fixade gran idag, jag tog barnen med till jobbet då jag glömt min bok som jag behövde över helgen. Det första Birk gjorde var att hitta en penna och ritade golvet rosa 😂😉. Vi gick även ner i källaren för att slänga lite kläder i smutssäcken som jag inte gjort under veckan 🙈..... 🙄. Men bättre sent än aldrig! Helloo.
Ååååh ni måste lyssna på senaste poddavsnittet "orakade manshatare" av postpatriarkatet 😍. Kärlek på den! Första hela poddavsnittet jag lyssnat på någonsin 😃. Galet bra! Har liksom inte kommit in i podd världen ännu, har liksom inte blivit av än. 
Jag har haft mycket på jobbet i veckan så dagarna har gått väldigt fort, alldeles för fort. Det värmer dock i hjärtat att höra av både anhöriga och kollegor att de känner att jag är väldigt lätt att prata med ❤️. Känns roligt att höra! 
Igår kväll jobbade på Rickard och jag körde på att barnen fick vara vakna tills dom stupa i säng. Det funkade 😂, fick till och med en liten sovmorgon! Annars kan dom små liven lägga sig sent men ändå gå upp innan 7 😭... Och den är ju kul på en lördag. 
Jag ska strax ta tag i operation "städa lekrum". 
Ungefär såhär ser hela huset ut. Välkommen till familjen Lindroth 😉. 
Ska bara vänta tills Birk somnat lite djupare. 
Rickard jobbar kväll idag igen, och vi ska bara pyssla hemma och vila upp oss. Min hals kändes av igår men nu känns det bättre. 
Imorgon ska jag och Heimer in till stan och träffa mormor och morfar och handla julklappar 😍

Adventsmys med lussebullar

Har haft en heldag hos mamma, jag och Birk ❤️. Rickard åkte med Heimer, Thor och hundarna till Märsta för julbak. Jag behövde verkligen förbereda inför examination seminariumet som jag har nu på tisdag.... Så frågade mamma om jag och Birk kunde hänga där så hon kunde passa honom så kunde R få lite egentid med dom andra två vildarna ❤️.
Vi har ätit god mat, snackat skit, ätit på tok för många lussebullar.... imorgon börjar mitt nya liv. Ni vet det är ju snart jul såååå 😂😂, himla bra tid att börja i 😉. Plugget... Alltså detta med lagar är jag så ointresserad av. Såklart att det är viktigt men ja tråkigt 😂. Vi läser just nu organisation och arbetsledning. Har 4 examinerande STORA uppgifter som ska fixas. Men det löser sig 😀. Säger vi. Får som sagt se hur jag gör med skolan i vår. Men är ju på mållinjen nu. Tar examen i juni om jag fixar allt. Vore coolt. Inte för att ja känner mig som en specialist haha nej nej nej men denna utbildning har gett mycket. Det är verkligen svårt att jobba som kommun sjuksköterska. Eller ja svårt att jobba som sjuksköterska generellt men just inom kommun är du väldigt ensam och måste fatta många beslut själv. Du har ingen läkare nära och ibland inte ens en kollega att rådfråga med. Sen finns ju telefon, tack och lov 😂. Men en liten felbeskrivning eller missförstånd eller dylikt kan ju få konsekvenser. Glad att jag hoppade på denna spec. utbildning och galet att det snart gått 2 år.


Dessa lussebullar alltså. Crush på dom 💕. I särklass de bästa lussebullarna!!! Mums. 
Birk och Thor är hostiga och lite snoriga men mest hostiga. Thor höll mig vaken inatt med sin hosta, min guldklimp 😔💕.. Stackarn! ❤️
Får se om de är dagis dugliga imorgon eller om jag blir hemma med dom. Känslan när man inte har tid att jobba och heller inte tid att vara hemma 😂😂😂... Ni som fattar ni fattar. Jag funderar kring hur många procent jag ska jobba framöver. Drömmen vore att kunna  välja när man ville jobba men få lika mycket lön ändå haha 😂. Rickard du får gärna bli rik så jag kan bli din hemmafru 💕... Blink blink. Nej men alltså ja hemmafru när man känner för det 😉. Någon vecka här, någon dag där, någon månad där osv 👌🏻. Lyxigt 😊. Drömma måste man ju få göra. Nej men jag ska nog gå ner i tid kanske till sommaren, men vi får se. Mycket som ska klaffa.
Natti! ❤️ 

Titta min bebis!!

För exakt 5 år sedan ❤️. Här var Heimer inte speciellt gammal. Tänk så liten han varit! ❤️
Sen blev han lite större (oktober 2015, när Thor precis kommit till världen) ❤️. 
Och nu har han blivit såhär stor ❤️. 

Mina små vikingar, som jag älskar er ❤️. 
Jag har haft såååå mycket på jobbet denna vecka, helt sinnes men igår var det lugnt vilket var behövligt! Jag var och fikade med världens bästa Alice i tisdag kväll 😊❤️. Vi snackade på och tiden gick alldeles för fort... 🙄...
Jag har kommit in i en OND cirkel full med massa socker 😂... Är väl ingen nyhet men nu är det extremt. Sockerberoende deluxe. Birk sover åt helvete om nätterna vilket gör att jag också gör det... Blir ju inte piggare av det där sockret i långa loppet... Inte alls men ja sugen sugen sugen hela tiden. Usch. Vågar inte ställa mig på vågen Hahah har garanterat gått upp några kilon senaste två månaderna. Gick ju ner när jag började jobba men sen har det gått utför. Jag måste lägga upp någon fungerande strategi. Men sen är vän detta väder helt jävla sämst?! Bara det får ju energin att rasa. Jag och Rickard pratade även idag om att skita i julpyntet Hahah.... Vad har hänt med oss 😂? Vi skulle julpyntat förra helgen, men orkade inte... Vi tänkte julpynta idag men orkade inte 🙈. Vi ska ju inte vara hemma på varken jul eller nyår... Så kanske blir det bara en gran 😊. Vare ganska skönt 😂. Jo jag älskar julen, mysigt med julpynt men fan alltså vi har ju så mycket skit överallt ändå 😂.... Rensning av onödig saker står fortfarande på "att göra listan" 😂.
Tänk att snart är det julafton och nytt år på det. Vad har vi egentligen gjort detta år 😅🤔? Jo men en hel del har vi väl ändå hunnit med... 😊. Har åtminstone inte blivit fler barn, fler hundar eller någon flytt 🙈😂, och det är väl våra familjer tacksamma för 😉. Jag har en väldigt bra julklapp till R 😉, han är så nyfiken. Han blir som ett barn när det kommer till allt med paket ovj överraskningar. 
Vi ska fira med Rickards släkt på julafton, hemma hos hans lillebror i deras nybyggda hus 😍💕. Sen ska vi fira med min familj dagen efter hos Linnéa och Micke 💕😊. Och på fredagen drar vi till Skottland, en hel liga!! Vi, pappa, fanny, Johan, Martin och Jennifer 😊. Men det kanske jag redan sagt? Hahaha. Vi ska bo i lägenhetenshotell och jag hoppas verkligen det blir kul! Vill ut och se de vackra high lands. Får se om vi åker buss, tåg eller hyr bil för att komma ut på vischan. Har tvättat hela dagen idag, och det gäller att vi gör det fram till vi åker nu så vi inte står där dagen innan med inga kläder att packa 😂. Åh ser fram emot lite julledigt med familjen ❤️.