Die another day

Snart drar jag, ska bli kul att se vad detta är för något ^^.

Sofie och jag har stått i Alunda idag på julmarknad, shit våra fötter är eller var iaf som ISKLUMPAR XD! Dessutom har dem typ svullnat :O HAHA! Nästa gång blir det VINTER KÄNGOR!!! Men föräljningen gick iaf riktigt bra :D, dock glömde vi våra växelpengar HAHAH hur kan man liksom glömma det XD??!! Men pappa var snäll och åkte och hämta dem som tur var ^^ :).

KRAM

Snart är det jag som är kung

Shit vad jag "älskar" geografi <3!

Emma tror att jag har något skumt för mig... men jag kan säga såhär, det har jag inte ^^! Dock tänker jag inte berätta om vad jag håller på med. That´s a secret ;)!
Först trodde hon jag var med barn, sen att jag skulle boka en resa till Egypten och jaa HAHAHA den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

Onsdag

Okey... jag har blåmärken lite över allt på kroppen och min hand och fot gör ont xD. Men kickboxning är så grymt kul :D! Alla borde testa på det ;).

Igår var det ju resursdag vilket innebär att alla som INTE har omprov är lediga... men eftersom IGU SUGER _ _ _ _ _ var vi tvungna att komma hit och gå en ledarskaps utbildning som för övrigt var ett stort skämt! Och om inte det vore nog ska vi gå en hel helg igen -.-. EN HELG!!!! Hur tänkte dom där :@?!
Varför valde jag idrott?Åh vill tillbaka!