Pang sa det och så kom hösten.

Min gosiga, bestämda, busiga Thor ❤️.

Var det inte nyss sommar och svetten rann så fort man rörde lite på sig??? Ja nu spöregnar det ute och det blir mörk strax efter sju 🙈. Time flies! Jag känner mig just nu allt annat än energifylld. Ja sliten. Jag höll på att glömma att äta frukost imorse, glömde bort flera gånger vilket datum jag skulle gå en kurs fast jag och min kollega precis bestämt vilken som skulle ta vilken dag 😂. Saken var ju att det uppstod något varje gång vi sagt det så jag hann aldrig skriva upp😅. Nästa vecka börjar Rickard dagtid. Alltså jag är så less på att rodda allt själv nu med barnen.......... Såååå less. Har ju längtat till denna stund när han ska övergå till dag, sen typ januari hahahah 😂. Samtidigt som jag velat stanna tiden då ja varit mammaledig. Men nu är vi snart där. Herregud. Självklart har han inte jobbat varje dag, men majoriteten av tiden sen jag börja jobba har vi gått om varandra och jag har både hämtat/lämnat, fixat alla morgon och kvöllsbestyr själv. Ja han har ju åkt till jobbet innan vi kommit hem (pluggat på dagarna), ibland har vi setts i dörren 😂. Nej fy för att jobba skift och jobba om varandra. Och det är ju många som gör det. Nej hoppas vi slipper det.... Okej om 1 jobbar skift med blandat dagar  och kvällar. Rickard har ju haft 80-90 % kvällar 😂. Och jag typ bara dag så då går man ju om varandra 😱. 
Nu ska jag sluta klaga. Imorgon är det fredag 😍. Puss på er! ❤️ Ledig förmiddag inom parantes

Hejsvejs! Snart bär det av mot jobbet! Pausar med en latte och unnande mig en av mina favorit bakelser 👌🏻. Oooyeay! Jobbar kväll ikväll. Min första efter intron förra helgen. Känns helt ok. Jobbar med en av mina närmsta kollegor så ska bli kul. 
Lämnade barnen på dagis imorse som vanligt och har sen dess pluggat och varit ut med hundarna. Rickard tog med sig pulled pork från jobbet igår, så det har jag mumsat på till lunch. Ikväll blir det någon köpt nuddelwok haha, inte lika flådigt men funkar 😂😉.
Dagarna flyger förbi. Barnen stormtrivs på dagis och jag trivs på jobbet. Hoppas det förblir så 👌🏻. 
Vi tog en spontanare till Rickards bror i söndags, god mat och barnen röjde och lekte jättebra. Knappt något bråk!
I lördags var jag och Rickard på bio, The Meg 😂. Fanns inte särskilt många att välja på som båda ville se och jag ville inte se någon deppig film typ Astrid eller den blomstertid nu kommer. Så ja det fick bli denna slöfilm, helt klart ovärd att se på bio om ens värd att se hemma 😂. Men skönt att komma iväg ❤️. Vi fikade innan på mitt favvo ställe Espresso house 😊. Martin och Jennifer passade vildarna 😉. Och helt avskräckta kan dom inte blivit då jag fick ett meddelande på söndagen att de gärna passade igen 😯😏... Hihi. 
Vi kallar honom Frank haha, den stora tjuren. Han hade rymt in på vår tomt idag tillsammans med en kompis 😂. Inget ovanligt att det går kossor på vår tomt men första gången Frank kommer på besök 😉. 

Vi fikar faktiskt inte bara.

Jag är väldigt glad över att det är fredag, även om det är tråkigt att min man jobbar kväll OCH dessutom hittar jag inte mitt bankomat kort.......... Hade Rickards igår men han behövde det idag 🤪. Jag var sugen på allt som inte fanns hemma såklart 😂. Men lite chips och choklad fick duga till mitt och barnens Fredagsmys. Nog den enklaste dagen på hela veckan att få hem dom från dagis. Heimer vill alltid vara kvar. Men Fredagsmys är hans stora svaghet 😉. Synd man inte kan locka med det varje dag 😂. Jag har gått ner två kilo sen jag började jobba och verkar hålla mig stabilt just nu, trots att jag liksom inte brytt mig om vad jag ätit. Yes kommunsköterskor springer och flänger också runt på jobbet även om man kan tro att vi bara fikar 😉. Jo fikar gör vi ju såklart också 😉👌🏻. Men jag flänger hit och dit hela dagarna. Idag var egentligen en lugn dag i kalendern när jag tittade igår men som sagt hahahah den har gått i non stop och fick knappt i mig lunch. Jag hoppas jag håller min vikt nu och gärna går ner lite till men då krävs det nog ändrad kost och lite mer rörelse på hemmaplan 😂. Skulle vilja komma ut på kvälls promenader så fort Rickard börjar jobba måndag till fredag och sen åka till utegymmet. Men ja den dagen 😉. 
Jag skulle vilja testa färga mina toppar med en färg som går att tvätta ur. Den heter dirty Pink hair 😅. Lite rosa. Jag tycker det är jättesnyggt på andra men frågan är hur det skulle bli på mig 😂. Ska suga på den karamellen lite till 😅. 
Imorgon kommer Martin och Jennifer hit och passar vildarna ❤️. Och vi ska på dejt!!! Mycket mycket välbehövligt. Tyckte dock utbytet av bios var sisådär. Får se vad det blir! Huvudsaken jag får PUSSA på min man och ÄTA POPCORN.