Välkommen till paradiset

Fick semester i måndags kväll och det firades med en extra kladdig kladdekaka och tvspels kväll med Tobias. 
I tisdags var vi hela 8 pers som gick på filmen cockpit och GUD I HELVETET VILKEN BRA FILM!!!!! Skratta så jag fick ont i magen. Bokade även två flygstolar till Kraków den 1 september! Jag och fröken Franzén drar dit och tänker spåra till tusen! Auschwitz ska vi ju såklart också besöka. Grymt ♥.
Följde med R hem och har sen dess spenderat tiden med honom i Märsta. Vi gick och såg Abraham Lincoln the vampire hunter, sjukt bra effekter i 3D, sen har vi hängt med hans vänner och igår spårade det en aning. Men ja det skulle vara konstigt om det inte gjorde annat när jag och Sofie är med och speciellt i det sällskapet vi var hahahahahahahahaha. Har haft några riktigt grymma dagar må ni tro... har även gått från singel till något lite roligare ;). Ja vad säger man? Livet leker? 
En sak till bara... imorgon natt drar familjen Petersson till EGYPTEN! Ska bli helt underbart att bara ligga på en strand och chilla med livet.. drömma sig bort och filosofera till tusen ♥.
Nu ska jag städa, packa, duscha och sen laga mat då vi väntar besök :). Höres!

Bättre än bäst.

Nämen tjenare :)!
 
Jag mår dunder och har tusen saker att göra. Ikväll kommer karln så slipper sova ensam. Men först tillbaka till jobbet igen. Jag tror livet leker lite med mig. Just nu :).
I tisdags kom R hem till mig och träffade min knäppa/sköna familj ♥. I onsdags blev det tv-spel och sedan jobb på kvällen. Torsdagen spenderade familjen Petersson med familjen Karlsson på Länna badet. Härlig dag, tur vi hade då alla molnen åkte runt oss och inte över. 
Igår jobbade jag till fyra, tränade, grillade och låg sedan och läste Harry Potter 2.. men ledsnade efter en stund så kollade på the dark knight och flummade för mig själv. Ja vad ska man säga?
Har haft HELA 3 dagars ledigt den här veckan... hahaha känns ju helt creepy men guuuud så underbart ♥!