Ett mirakel skulle sitta fint, TACK.

Jag känner mig lite bitter och i en hopplös situation. Imorgon är det 1 vecka kvar till praktiken och det känns inte som jag gör annat än att må illa och nu har även foglossningen slagit till. Foglossningen kan jag ta, men att må såhär alltså hur ska det gå? Har spytt flera gånger under veckan som varit och i fredags när fahmida och jag tog bilen till skolan var det enda jag ville att stanna och spy men det är ju såååååå vidrigt så jag koncentrerade mig så in åt helvetet. Lyckades hålla mig och strax innan lunch gick det över. Igår mådde jag bra, halleluja! Men idag..... yes hela dagen har jag mått illa mer eller mindre även om det inte varit extremt hela tiden men som sagt man orkar ju ingenting!!!! Allt känns ju bara blääääää! Och så helt plötsligt känner man att nått är påväg upp och så måste man springa..... min vardag just nu därav denna tysta blogg.

Nååå nu ska jag sluta tjata om det. Livet rullar ju på och det finns alltid något att göra. Min familj var här igår och hjälpte oss att städa ur garaget osv. Blev super! Rickard jobbar hela helgen så vi är hemma här och roar oss bäst vi kan. Var ute för en stund sen i det fina vädret. Heimer lekte jättebra i sandlådan medan lillebror mest satt och åt sanden.... och blev såklart ännu roligare när jag sa "aj aj".
Jag har nog bara tittat på 1-3 program av "så mycket bättre" förut men denna säsong är jag fast! Vet inte varför, men gänget verkar ju dödshärligt! Haha jahopp nu måste jag gå och byta bajsblöja. Hejsvejs.

Ruskväder och cravings

Vädret är ju inte mycket att hurra för. Trodde vi skulle få se en glimt av solen men icke då... det började regna istället... IGEN för typ 511e gången 😂. Nån mer än jag som behöver en solsemester typ omgående?! Tänkte väl det 😉.

Jag har fått dille, craving eller vad man vill kalla det för på Polar knäcke!!!!! Yummy! Kan inte få nog av dem! Och jag har kunnat börja dricka min latte här hemma igen 😆. Alltid något 😊. Men mår fortfarande illa till och från.... hoppas det avtar snart är ju i vecka 13 nu sååå hallååå nu får det väl ändå räcka???? Hahaha....Ja jag är less på att må illa har gjort det nu i 7 veckor även om dem veckorna gått sjukt fort. Sen tänker jag på dem gravida som mår illa hela graviditeten och tycker inte så synd om mig själv längre tills jag inser att tänk om jag blir en av dem denna gång. Kill me. Hahaha ja ni framtiden får utvisa 😁. Jag menar hur hemskt skulle det vara att behöva gå ifrån på praktiken för att spy liksom? Eller att behöva tvärnita på E4:an för att hoppa ut och kräkas i diket?? Lovar att inte spy ner din bil Fahmida 😂😂😂. Gosh hoppas inte. Har köpt hem tabletter mot illamående och tyckte dem funkade i helgen när vi skulle på dop och jag mått piss hela morgonen och förmiddagen. Såååååå kanske finns det hopp trots allt 😉.

Sen en annan sak!!!! Walking dead har ju börjat igen, blev sjukt besviken på att de tog död på Glenn... buuuuhuuuu. Trodde faktiskt att de skulle göra annorlunda från serietidningen. Men nepp. Nåväl Daryl lever i alla fall än så länge 😅.

Denna materialistiska värld

Godagens! Måndag igen och snart november, Heimers födelsedag och julafton!!!! Tänk att min lilla bebis blir 3 år... han är ju allt annat än en bebis men kommer ju alltid att vara min lilla pojke på något sätt ❤. Funderar på om vi ska ha något tema på hans kalas? Det är ju bara för familjen så inuet avancerat eller något direkt barnkalas 😁. Så ja enkelt funkar ju lika bra det med 😉. Vilket jag tycker barnkalas också bör vara. Känns som ALLT med barn hela tiden ska överdrivas för att föräldrarna vill framstå som bästa föräldrarna och man gör det inte för barnets skull. Märkes kläder, märkes prylar och andra exklusiva saker. Ja jag förstår grejen med att vilja skämma bort sina barn men att ge sin tid, kärlek och trygghet känns för vissa inte lika mycket prio? Man kan inte köpa kärlek.
Däremot måste jag säga, tror jag nämnt det tidigare, att ytterkläder och skor speciellt på vinterhalvåret är ju alltid en fördel om det är kvalite vilket blir nått dyrare märke såsom polaen och pyret, viking och kavat. Vi köpte tex ett par höstskor från Viking som kostade 950kr till heimer hahah står sjukt. Och nu ett par vinterskor till honom ifrån Kavat på samma pris...... välbehövliga men inte roliga utgifter. Hoppet är ju att dem ska hålla till Thor 😂.
Oavsett ja jag har ledsnat på föräldrar som lägger ut barn uppklädda i märkeskläder eller på extremt dyra (och i mina ögon fula) leksaker och ger mer antydan på att man ska spana in deras kläder än det söta barnet. Till vilkens ego.. inte barnets i alla fall. Oj nu låter jag som en avundsjuk Svensson. Vem vet kanske är jag det. Men nej, mer orolig för framtiden eftersom vi redan vid barnsben gör våra barn materialistiska. Om jag hade haft en ekonomi som tillåtit att köpa mängder med dyra märkes prylar osv hade jag kanske också gjort det men tror inte att det hjälper någon i längden. Barn nöjer sig med det mesta bara de får kärlek och trygghet. Bortskämda ungar/vuxna som beter sig bortskämda är väl ändå illamående. Ja vi har ju alla olika åsikter och olika liv. Tur är väl det 😀!