Tankspridd

Suck, ibland går saker bara av farten!!!! Och jag blir grymt irriterad när jag sedan upptäcker att det såklart inte passade och man just i den stunden slagit bort tanken som kunde ha gjort att det som nu inte passade kunde passat!!!! Jag pratar om Birks badblöja 😂. Jag var lite små stressad idag,  innan jag skulle hämta barnen passade jag på att hoppa in på vårt badhus och köpa badblöja. Han i kassan var såååå sävlig... Men  till slut fick jag tag på badblöja och han sa 1 år, tänkte inte mer på det. Prövar nu på kvällen och inser att det stod 6-12månader.... Klart som fan att dom inte passade. Haha. Nu måste jag krångla med detta också imorgon innan vi drar mot Märsta. Ofta jag hamnar i sånna här situationer. Jag bara köper och tänker sen 😂. Kan man bli trött på sig själv eller kan man. Och först hittade jag inte kvittot heller... Då ville jag skjuta mitt slarviga jag. Men sen hittade jag det 🙄.
Har irrat runt som en förvirrad höna här hemma och försökt få någon slags ordning på allt vad gäller packning och sista fixet hemma. Vette tusan om det går bra 😂😂😂.
Rickard jobbar kväll och imorgon har han tenta i Stockholm så vi möts upp på Arlanda imorgon kväll. Planet går strax efter 20. Hoppas hoppas hoppas det går bra för barnen med öron och allt på flyget... Nojig mamma.
Den här ligan alltså. Häromdagen när jag skulle ta tag i tvättberget och Heimer och Thor gräver ner sig i tvätten och den lilla därborta ni ser... Han kastar ut kläderna ur garderoben. Yeay Hahah vilka hjälpredor. Moment 22 det där....🙄 😂 ❤️ 

Vår första dejt

Idag är det sex år sedan vi gick på gatorna i Uppsala och var lite små nervös men ändå nyfikna på varandra. Vi hade ätit på dragon palace och vad framtiden skulle utvisa hade vi ingen aning om. Att vi nu sex år senare sitter här med tre barn, hus och två hundar ute på vischan hade man ju aldrig trott!
Såhär gick jag runt nästan hela sommaren 2012 efter en misslyckad färgning i London vill tillägga... 🙄😂. Färgade sen tillbaka till rödbrunt i augusti. Mitt hår var en katastrof men tydligen spelade det ingen roll för min viking 😉😅. Man blir lite nostalgisk dagar som dessa! Rickard överraskade med att göra rödcurry kyckling som han alltid ordnat denna dag. Han brukar köpa hem från dragon men hade inte tid till det idag då han skulle jobba kväll men alltså... Den han gjorde idag blev tio gånger bättre!!! Gosh! Kunde inte sluta äta 😂🤪.. ❤️❤️❤️. Han tar verkligen hand om mig. Han försöker alltid vara matcho utåt men icke då, teddybjörn på insidan ❤️. 

Alltså kolla in denna unge!!!! Hahahah. Han har sprungit runt här hemma och letat hyss. Hittade honom i byrålådan nu ikväll 😅.
Och sen, varför köper man ens mängdvis med dyra leksaker när de väljer att leka med makaronerna i kökslådan???!!! Han underhöll sig ett bra tag med det igår, tok ungen 🤪❤️. För visst är det så, allt som finns i ett kök är bästa leksakerna 😂😂😂.... 

Krigszon

Dagarna då Heimer är trött och på dåligt humör (ja alla har vi väl sånna dagar...) så går stora delar av dagen åt till att tjafsa med honom.... Allt blir konflikter. Ett nej blir till storgråt, något som inte är som han vill blir till jordens undergång...... Hemmet  blir som en krigszon. Just dessa dagar kommer hans autistiska drag fram lite mer. Eller ganska mycket mer. Okej han är inte diagnostiserad ännu men något har han. Igår var en sådan dag då allt i hans värld var FEL FEL FEL. Det är ju lättare sagt än gjort att vara den pedagogiska föräldern alla stunder på dygnet. Just dagar som dessa känns livet lite extra jobbigt och orättvist. Försöker fokusera på att det finns dom som har det tio gånger värre, där barnen har en ännu högre grad av funktionsnedsättning. Beundrar er alla som dagligen kämpar med barn som har diagnoser ❤️.


Killen som är så busig, vet vad han vill, påhittig, kärleksfull, oblyg och har ett hjärta av guld.. Mmmm det är vår älskade Heimer ❤️. 

Alla dagar är ju långt ifrån som det var igår, och tack för det!