Ny på jobbet

GOD MORGON ALLA FINA! 

Här vaknade Thor inte förens strax efter 7 och det tackar vi för 😄😂. Han har liksom hela veckan vaknat ca 20 minuter innan larmet ska dra igång, och ja ni vet 20 minuter 10 minuter ja det är värdefulla minuter 😉😂. Nerå, vi har legat och dragit oss medan han filosoferat och myst bredvid. Inget man heller tackar nej till.... jo tills han börjar dra en i håret för att få respons 😂....

Hur rullar livet annars på?! Ja alltså denna vecka bara försvann! Dagarna på jobbet har varit intensiva men roliga 😄. Det där med att kommunsjuksköterskor inte gör något hmm... äsch finns ju alltid mer lugnare arbetsplatser än andra samma gäller för sjukhusavdelningar. Men just nu har vi en period med många som är mycket sjuka av våra kunder och personalbrist till tusen. Jag har ansvar över 20 kunder som vi kallar det. Utöver det har vi 30 kunder till cirka. Och vi är 3 sköterskor som jobbar men eftersom vi jobbar var sjunde helg och 2 kvällar på det (vilket inte är mycket) men då går några dagturer bort från huset. Och en av oss jobbar bara 75%, så vi är inte så ofta alla tre samtidigt vilket gör att vi då får ta oss an den/de avdelningar som personen som är borta har. Än så länge sätts det inte in någon ssk om nån är sjuk/vabbar. Hehe. Om jag förstått rätt så är det för att dem inte hittat någon vikarie. 
Men första veckan på jobbet har kännts bra, har fått gått med personen som jag ska ta över efter och hon har sån sjuk erfarenhet och kunskap 😍. Hon har bland annat 14 år inom ambulansen vilket säger en hel del. Samtidigt som jag då känt att jag inte kan någonting så har jag ju lärt mig massor! 
Igår jobbade jag självständigt hela dagen, gick och frågade när jag inte visste rutinerna osv men vilken känsla! Eget kontor liksom 😂😄. Tanken var att jag skulle gått med en ssk igår men dagen gick i ett och jag kände att allt gick så bra så vi körde på på varsitt håll 😄. Lite drygt att jag inte fått legitimationen än för kommer inte in i läkemedelsskåpen eller kan beställa hem läkemedel 😅.. men snart så 😉. 

Morgonbad! Dessa två kan bada jämt och ständigt ❤. Drömde inatt att vi fick tvillingar... Hahah och att jag födde dem själv på sjukhuset 😂... så skum dröm.

He's the man!

VI ÄR ETT SÅ JÄKLANS BRA TEAM, HAN OCH JAG. Mannen jag älskar, mina barns far och min andra halva. 

Vi låg i sängen och pratade igår, "vad händer nu liksom?" Hahahaha. Dessa år har varit så intensiva på alla sätt och vis samtidigt som vi inte haft någon riktig vardag som så många andra har. Vi har ju som sagt haft lyxen att många gånger inte behöva ställa klockan... okej med småbarn behövs det ju knappast ändå Hahah. Men iaf. Vårt liv kommer troligen bli annorlunda nu, eller? Vad vet jag vad framtiden bjuder på 😄. Just nu är Rickard sjukskriven så får se hur länge diskbråcket vill hålla i sig. Han var på magnetröntgen nu idag på förmiddagen så får se vad svaret blir. 

Jag gillar rutiner men det här vardagslivet skrämmer mig lite 😂. Nej det ska bli bra ❤. Och snart kommer ju lilleman också vilket betyder att jag kommer vara hemma med alla 3 barn ett bra tag framöver ❤❤❤. Heimer och Thor kommer ha 15 h/vecka men eftersom lillebror är beräknad i Maj och sommaren snart knackar på dörren så lär första tiden spenderas hemma för alla 3 ❤. Beroende på Rickards diskbråck får vi ju se hur sommaren ser ut. Diskbråck kan ju gå över fort eller ta låååång tid, år om det är riktigt illa men det hoppas jag inte! Då säljer jag honom på blocket 😂😜... skämtåsido. 
Men innan denna skit kom var vår plan att han skulle vara föräldraledig med mig och barnen nästan hela sommaren ❤❤❤. Hur härligt hade inte det varit? 
Fattigt men vem behöver pengar när man är rik på kärlek 😉😄❤😅. 

Han som alltid stöttat mig, trott på mig och funnits där i vått och torrt ❤. "I nöd och lust" ⭐️❤

SJUKSKÖTERSKEEXAMEN

FÖR JAG HAR TAGIT EXAMEN⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!!!!!Uppsatsen vart godkänd vilket betyder att jag nu är HELT klar och kan ansöka om min legitimation! Känns knasigt att det är över. Vad hände med tiden 😂? 

Hade en trevlig kväll igår med jättegod mat och god tårta som för övrigt såg för taaaaskig ut 😂😂. Nej den var faktiskt köpt... men vet inte hur de tänkte med texten och färgval?? Jag hade beställt med superman loggan och de sa att det var lite tajt om tid så de skulle se om de hann, visst. Och nepp de hade inte gjort någon logga 😫... men oavsett resten var ju katastrof 😂😂😂. Men huvudsaken den var god 😉.

Nu ska vi ta det lugnt under helgen, på måndag börjar allvaret. Jag börjar på jobbet och Rickard ska skola in Thor ❤. Min mini har redan blivit så stor 😫❤.