Superpower

1,5 timme senare och vildingen har äntligen somnat efter hejdlösa protester... skamm den som ger sig! Antar att mitt tålamod har testats till max nu 😉. Men om man ger sig har han ju vunnit och det blir bara ännu värre nästa gång så bestämd är ett måste. Sen ska jag både erkänna och säga att om man själv är trött och sliten så blir det lätt att man ger efter, men idag känner jag mig som en supermamma!  

Ibland känner man bara för det

Åååh vill åka och köpa vagn nu!!! Hahah! Har svårt att bestämma mig för färg, ändrar mig hela tiden. Vill att den ska vara lite diskret så att den passar både pojkar och flickor. Ja okej vem bryr sig tänker någon... Killar kan ha rosa... Men nej ibland finns det en gräns. Killar kan absolut ha rosa, om Heimer skulle vilja ha en rosa tröja, leka med dockor osv så får han ju absolut göra det. Men rosa suffletter till en barnvagn där jag ska ha mina pojkar liggandes i känns lite väl överdrivet för min egen del. Hade däremot haft det om det varit flickor. Ooooh vad jag låter hjärntvättad av vårt samhälle men vi är ju ändå olika av en anledning. Sen om man under livets gång känner sig obekväm i sin könsroll ska det ju inte vara några problem att "byta" eller hitta sig själv. Det är ju en självklarhet! Ja jag är less på detta tjat om HEN Hahah. Tråkig och trångsynt jag är tänker ni men ja sån är jag. Bryr mig inte om hur andra gör med sina barn det är deras val men inte jag. Heimer har och kommer (hans syskon också såklart) få en väldigt fri uppväxt men jag vill klä han i blått, grönt osv, rött funkar utmärkt det med 😊! Sen när han väl kommer i den åldern där han vill bestämma själv så får han göra det och jag kommer bara tycka det är kul 😊. Rosa tex på pojkar är fint 😊. Sen har ju absolut inte färger bara med könsroller att göra men känns som det har blivit ett "känsligt" ämne för många... Hehe. Detta är ju bara mina åsikter och alla får tycka och tänka som dom vill sen om man håller med eller inte är ju en annan femma 😉. 

Sitter på en obligatorisk paneldiskussion där vi skickat in frågor som specialist sjuksköterskor nu sitter och svarar på.... Jättetråkigt och jag är svinhungrig. Hann inte äta ordentlig frukost imorse så nu är jag sugen på ALLT! Glömde ju naturligtvis min lunch idag så köpte en kyckling curry baguette som jag hoppas är god! Efter detta ska jag och Fahmida plugga till tentan på torsdag, YEAY!