Torsdag var det ja!

Har gått runt och trott att det varit onsdag idag... Vilket det visade sig om att det inte var. Jobbar en delad tur idag igen och avslutar dagen med min älskling i en varsin biostol :-)! Blir nya Hans & Greta.
Om mindre än 24 h börjar vi flytta!!!! Gud så kul!!! Puss

Kärlek

Wilmis kanske får en liten att ta hand om i sommar :-)!

It´s going faster and faster.

Har jag sagt att jag och Malin var och såg "Ego" förra veckan?! DEN VAR JU SÅ GRYMT BRA! Måste bara se den om och om igen!
London 2008 - Ni anar inte hur kul jag tyckte att det där var! Trots att jag varit på Madame Tussauds 3 gånger är det fortfarande barnsligt kul!
Detta var tider det! Haha!
Hahahahaha... snyggingar! På den där tiden hade man tandställning och kunde tydligen inte le något.
Jobbade en delad tur igår och kvällen inne i stan var helt hemsk!!!! Har aldrig varit så arg efter jobbet igår. Usch!
Imorse, innan Rickard stack till jobbet, gjorde vi en jättegod frukost och bara hade det bra. Om ni inte har testat detta haha, så måste ni... HA CURRY I ÄGG RÖRAN! Ja det var riktigt jäkla gott! Man kan faktiskt ha curry i det mesta ska ni veta ;-).
Efter att ha gått en kall promenad med Wilma på förmiddagen satte jag igång och packa ännu mera. Har nu fått ner allt som går att packa. Inte ens jag visste att jag hade så här mycket prylar...
Ska nu dra in till stan och hämta ett H&M paket!!! VÅR JACKA!!! Hoppas den passar. Sen får jag inte glömma att plocka upp min andra hälft på vägen. Puss.