Tur för barnen att dem är söta.

Det small till i micron medan jag lagade lunch. Heimer stod där och såg helt oskyldig ut med sina blå stora ögon. Vad tror ni hade smällt? Jo han hade fått tag på sin nässpray och lagt in... Givetvis hade den exploderat. Jo man tackar. Jo jag har koll på mina barn 😜😉, men nej ärligt inte alla dygnets minuter.
Thor hällde nyss ut sin tallrik med ris och korvstroganoff över hela sig. Han sitter där och ser så nöjd och full i fan ut på samma gång... men han är en jäkel på att äta så jag är glad ändå 😄.
Badet för tredje gången idag då 😂. Han vägrar att bli matad, vägrar haklapp och vägrar förkläde. Heimer vägrade också haklapp men förkläde gick bra.
Måste säga att min korvstroganoff idag var galet god!
Igår var jag jättetrött hela dagen och på dåligt humör, haha. Så på kvällen när jag tänkt baka med Heimer orkade jag inte ens det så vi åt mat, dem badade och sedan somnade Thor och efter ca 40 min vaknar han utav att Heimer ligger och pladdrar och vägrar somna. Precis vad mitt humör behövde liksom 😴😉. Så när klockan började närma sig 21.30 packade jag in alla fyra vilddjuren och åkte till stationen för att överraska Rickard. Var strom ute igår kväll/natt. Fasiken vad det blåste haha.

Heimer blev hemma från dagis idag, snorig som bara den men annars ganska pigg. Vi har varit ute och fixat, klippt gräset bland annat. Sen var vi iväg och handlade till fredagsmyset 😄. Blir ostbågar, Loka crush och massa godis, är det fredag så är det!

Jag blir alltid så full i skratt när Thor ska göra precis lika som Heimer. Redan liksom?? Vart ska detta sluta? Haha.

Soffläge

Det där med fint väder... hehe tar tillbaka det 😜. Vi har halvt storm/ regn här hemma men ut med hundarna måste man 😄. Tog en 1 timmes promenad där hundarna kunde springa fritt. Dem var helt galna 😄.
Nu chillae vi i soffan och laddar för att göra lunch. Rickard är borta ikväll igen så funderar på om Heimer och jag ska göra lite torsdags mys och bara vara ❤️. Känns som hösten är en sån årstid, MYS PÅ HÖGSTA NIVÅ.

Sing me to sleep

Barnen sover och det är så tyst ❤️. Rickard kommer hem sent ikväll så får se om jag somnat innan dess, brukar göra det haha.
Det är perfekt när barnen somnar på kvällspromenaden med hundarna och man bara kan bära upp dem till sängarna. En fördel med att ha hund och komma ut. Undra om jag hade gått annars?? Hmm, vem vet.
Jag har fått tag på personen som ordnar mitt praktik schema. Mejlade henne och förklarade vår situation. Alltså att vi har en 1 årig son som inte har dagis och att min man var tvungen att tacka ja till ett jobberbjudande. Gav henne mitt önskeschema och hon lät positiv och sa att hon skulle göra så det blev så bra som möjligt för mig och Fahmida som ska ha samma schema. Tack gode Gud! Har varit lite av ett stressmoment. Nu är ju inget spikat men att hon lät positiv och skulle försöka känns så skönt! Vi har sökt dagisplats till Thor i slutet på januari men om vi inte får på den avdelningen vi önskat (alltså den Heimer gått på och som ligger bredvid hans nu) så vet jag inte om jag vill sätta han på dagis just då. Kanske trixar vi med våra jobbscheman istället och låter han vara hemma till hösten 2017. Då brukar det vara lättare att få det man önskar. Vi får se. Oavsett skulle det kännas så underbart om jag fick ett schema som liknar mitt önskeschema så mycket som möjligt och kan bli klar med denna jäkla utbildning!!!! Är less på att säker i mitt liv aldrig slutförs som planerade. Hahah. Kan nämna några säker. Resan till USA, vi ska cykla från new york till Florida och vi kommer en bra bit men Sofie får hälseneinflammation och vips planen sket sig haha så vi drog på upptäcktsfärd istället inte helt fel det heller. Vi hade så galet roligt! Resan som skulle ta oss till Sydafrika, Thailand, Malaysia, Australien och sedan Vietnam slutade efter 9 veckor i Malaysia på grund av att min bästa vän visade sig vara falsk och jag kände att jag inte ville göra denna resa med henne utan med den jag var upp över öronen kär i. Även där kraschade planen haha. Och till slut detta jävla hus. Två år och fortfarande inte färdig renoverat. Fast ja det är ju för att vi prioriterat pengar på annat. Huset går ju att bo i. Och kanske att Kuba resan var behövlig och bröllopet något som vi verkligen ville. Man kan ju lika gärna gå och dö imorgon, få cancer eller bli av med ett ben. Sååå varför häcka på pengarn??? Haha. Jodå buffert är välbehövligt det med. Så nu jävlar vill jag bli klar med min utbildning och inte känna att jag aldrig kan slutföra något. Å andra sidan vissa saker kan man ju inte styra, sjukdom och falska människor... även svårt att styra impulsiva handlingar vill jag lova 😉. Och ja framtiden ska bli intressant att få uppleva, mer om det senare 😄. Cliffhanger, oh Yeah.