Mys med min stora viking

Fick mysig egentid med min viking imorse ❤️. Han är så fin, håller handen, pussar den och aaa, ååååh fina Heimer. Han har sina stunder den pojken, helt klart! Både han och jag behövde detta! Vi fikade, gick en sväng på gränby och sen ville han ha korv 😅. Så korv fick det bli. Rena semestern att bara få rå om och ta hand om ett barn 😂😁. Medan jag försökte hitta något dugligt klädesplagg som inte var i size zero så sprang han och gömde sig under alla klädstänger och roade sig 😂. "mamma du ser inte mig" "men jag hör dig.." och så hör man ett gapskratt 🤣. Älskade Heimer 💙.
Nu är han hos farmor och farfar. Och vi laddar inför fest imorgon. 30 års fest med Rickards vänner.... 🙄... Jag tänker att de lugnat sig lite nu till skillnad från när de var runt 20 men Rickard tror inte det... Får se vem som har rätt 🤣. Nu måste jag sova så jag orkar göra allt jag inte gjorde ikväll som var tanken... Hektisk dag imorgon 😅

30 år på jorden

30 år på jorden, 20 år i sinnet och 90 år i kroppen 😂😂😂❤️❤️❤️. Min stora kärlek ❤️. Tänk vad tråkigt mitt liv skulle vara utan dig 😘😉. Grattis fina du❤️!!
Idag är det som sagt Rickards födelsedag!! Tänk 30 år!! Känns ju som vi känt varandra hela livet men det är ju bara lite över 6 år. Blev lite kaosartad morgon, och precis innan vi skulle gå in och sjunga för Rickard så skulle Thor bajsa, upptäckte att Birk hade bajsat och sen skulle Heimer bajsa hahahaha... Men till slut kunde vi gå in och sjunga. Vi tog med en av våra leksaks tårtor 😂😉. Rickard har redan fått en Prag resa, han åker sista helgen i september med Jacob. Jacob fyllde i juni så vi gav den då eftersom jag och Sofie gett som resan tillsammans ❤️. Men hade även ett paket till idag och har ett till som ännu inte kommit hahaha... Vilket strul det varit med det men nåja man ska inte stressa 😉. Han fick en whiskey flaska, så hoppas han är nöjd 😉. 
Ja om ni undrar så sover R i heimers säng när han jobbar sent. Barnen sover med mig i vår säng haha. Tanken är att när R börjar jobba dagtid i oktober ska barnen börja sova i sina egna sängar igen 😅. 
Här har vi dejt på max parkering i Gävle, han sitter i ena bilen och jag i den andra bilen då han jobbat kväll och jag kom upp för att fira vår årsdag ❤️. Barnen hade varit hos mamma och Johan på koholmen under kvällen och sov nu i bilen. Så vi kunde sitta och smutta på en varsin milkshake och snacka skit. Funderade tex på hur lätt det skulle vara att råna glassbilarna som stod bredvid (de hade gått in för att äta på max) 🤔😂. 
Vi har jäkligt roligt ihop. Min sjuka partner in crime! ❤️ ❤️ ❤️

Barnen är på dagis och jag har precis unnat mig en sallad från pica deli, yeay. Köpte den påvägen hem från tippen. Har nämligen varit och slängt sopor. Hur fasiken kan man få så mycket kartonger hela tiden (och annat skit som inte gick att slänga på Icas självsortering) ?! Vi är ju duktiga på att sortera men satan vad med kartonger vi får... Rickard var ju sjuk hela förra veckan vilket resulterade i att han fick skjuta fram en sak på jobbet.  Så idag hahaha är han på en betald whiskey provning hos Mackmyra i Gävle för att prova ut whiskey som han ska välja ut till jobbet att köpa hem 😂. Humor att det blev på hans födelsedag. Perfekt! Vi ska mot Uppsala ikväll men riktigt hur vi lägger upp det är inte spikat. Så vi får se vad kvällen bjuder på. Jag ska snart åka och hämta vildarna 😊. 

Mitt hjärta blir alldeles varmt!

  • Dom är verkligen helt fantastiska våra förskolelärare ❤️! Inskolningen för Birk har gått bra, idag var första dagen jag lämnade honom själv hela dagen. I fredags lämnade jag honom fram till det var sovstund. Och igår hade fröknarna på Birks avdelning möte på morgonen så vi hängde med heimers och thors avdelning och sen var han så trött när mötet var klart att det inte kändes som någon idé att lämna honom då.
Mycket varför vi blivit kvar i vår lilla by är just dagiset vi har. Sen har det på vägen varit andra saker som hållt oss kvar, ekonomi, att jag fick jobb precis vid dagis (lyx), att jag blev gravid med Birk, Heimers eventuella autism. Som vi i detta nu är mitt uppe i en utredning!!!! Yeay! Psykologen har träffat Heimer, hon ska även inom kort besöka förskolan och jag och Rickard ska på en föräldraintervju på måndag som ska ta ca 3 h, haha intressant 🤔😊. Så glad att det inte dröjde längre. Sen får vi se vad psykologens utlåtande blir. 
Vi får se vart vi hamnar i framtiden. Inget är hugget i sten 😊. Men att vi också har börjat lära känna fina människor här gör ju också att man gärna inte flyttar på sig! ❤️ 

Vi hade en väldigt mysig helg! Vi började lördagen med att leka i en av alla våra lekparker, sen tog vi en matpaus med pizza och köttfärssås och spagetti haha. Heimer och Thor skötte sig exemplariskt på pizzerian men Birk såg för mycket han ville upptäcka. Men gick överlag bra. Besöket med barnen på pinchos var ju rena rama kaoset hahaha och visst sa jag aldrig igen va?? Hahah. 🙄 Men det gick över förväntan 😊. Just i denna ålder har alla våra barn haft extra spring i benen när vi varit ute och ätit. Tänk sen när Birk vuxit på sig lite och det blir lättare att ut och äta... Kanske vi kan ut och äta oftare och ha familjemys ❤️. 
Vi åkte sedan mot Elins Glada kor och köpte några liter mjölk. Handlade hem mat och fika ifrån österby fik. Sjukt gott! Rickard fick en impulsiv idé och drog till IKEA på kvällen för att köpa en bokhylla till lekrummet för att få upp alla dessa böcker som blivit vandaliserade 😥. Konsekvens av att vi är så sega på att ta tag i vissa saker. Men nu är den uppe!!! Blev väldigt bra. På söndagen tog vi en mini tripp till min älskade mamma och Johan ❤️. I självaste Smedjebacken uppe i Dalarna. Tog 3,5 h att köra dit med paus hahaha... Men alltså Birk som verkligen inte gillar att åka bil skötte sig galant... Vi fattade ingenting men var såklart överlyckliga!! Tror det mycket berodde på att vi åkte småvägar och han hade lite att titta på 😊. Det var full fart på barnen HELA dagen. Mamma fick jobb uppe i Smedjebacken i början på året och bor nu där i veckorna och kommer hem på helgerna. De har bott i en lägenhet tills nu men fick nycklarna till nya huset förra veckan. Vi har inte varit upp så det var mysigt att få se Smedjebacken och det nya huset. Jättefint! I bilen hem somnade både Heimer och Thor (Birk somnade innan) på stört ❤️😂. 
Leia alltså 😍❤️!!!