Mina skyddsänglar

Jag drömmer lite då och då om min farmor och mormor. Dessa två människor har betytt jättemycket för mig. Saknar dem oerhört och önska de var här. Inatt drömde jag att jag och Rickard var försenade till Thors dop, alla var där och inte vi. Minns inte varför men vi var fast nånstans och plötsligt kommer farmor och mormor i mormors gamla golf körandes. Vi får skjuts och det händer massa knasiga saker på vägen, vi blir bara mer och mer försenade. Kyrkan låg även ute på en ö vilket gjorde allt mer komplicerat... Haha?? 
Älskar när farmor och mormor dyker upp i mina drömmar, känns som att allt händer i verkligheten och att jag får en extra dag/stund med dem varje gång de kommer på besök. Oj oj där var jag djup. 

Hade betytt så mycket om dem fått träffa er ❤️❤️❤️. Vet däremot att ni gör ett bra jobb som skyddsänglar ❤️, keep IT going!

Vår fläckiga kalv

GOD MORGON FOLKET! What's up?
Vi har ätit frukost och ska strax köra igång med livet igen. Pausar lite i soffan först. Thor har somnat om ❤️. 
Leia bet sönder båda kopplena i helgen... Lagade dem med silvertejp och än så länge håller dem 😉. Ska köpa nya nästa gång vi är i stan om nu inte detta håller. Hon lär ändå tugga sönder dem snart igen så då kan vi lika gärna köra tills dem går helt av. Leia är en hund för sig. Hon är överallt och ingenstans, just nu ligger hon och tittar på TV haha, vänder och vrider huvudet sådär sött som hundar gör. 
Att ha två hundar är inte direkt mer jobbig än att ha en hund. Dock är ju leia one of a kind och har kostat oss såååå mycket pengar Hahahah. Men det är sånt man får ta i den här branschen. Att ha hund och barn, ja det kostar. Alltså vad gjorde man ens med pengarna förut? Tyckte jag var "fattig" då innan familjelivet men vad är jag då nu? 
Det är dock lite humor, här nere på ICA har de satt upp en skylt vid djurartiklarna "hundbajspåsar finnes vid kassan pga för mycket stöld". Hahahaha vem skaffar ens hund om man inte ens har råd med bajspåsar??!!! Lite knasigt. Landet i ett nötskal! 
Vår stora kalv ❤️❤️❤️. 
Slängde ut vårt vardagsrumsbord i förrgår. Rickard har nämligen slagit två hål i det... Ena gången när han spela TV spel och det gick åt helvete och andra gången när han blev arg på sin franska lärare i höstas Hahahah. Ska bygga ihop det som står i garaget, däremot var det luftigt att i te ha något bord hehe. 

Sucker day

Idag vet jag inte riktigt om jag gjort något vettigt alls? Sånna dagar är faktiskt lite halvt deprimerande. Min hjärna "skriker" efter nått att göra medan kroppen går slowmotion. Har varit seg och orkeslös. Gått och småätit på tok för många av alla de kakor vi köpte ifrån Fanny (de samlar in till en klassresa), Rickard blev extra generös och köpte ett X antal burkar då han ville såklart sponsra dem. Han sponsrar även min fetma, karaktär vad är det?!

Heimer har varit på dagis idag och tanken var att Rickard och jag skulle plugga men gick åt helvete på ren hebreiska. Haha. Rickard fick tid hos käkkirurgen så han drog in till stan och jag och Thor roade oss med att titta på Black Widows som jag velat sett ett tag men aldrig hunnit. Ganska bra serie att fördriva tiden med. 
Tänk vad ditt skratt och ditt leende kan få mig att må bra ❤️❤️❤️. Tror Thor kissa på sig av skratt idag ett x antal gånger. Han kiknar varje gång man kittlar honom under revbenen. Sååå söt att jag dör en smula! Älskar dig ❤️❤️❤️.

Har försökt fixa lite plugg idag. Vi har nån form av examination på en vetenskaplig artikel på fredag och ärligt talat jag är såååå less på denna skit. Har iaf läst igenom artikeln och översatt den. Har även kollat igenom vår komplettering på uppsatsen och blir ännu en gång bara arg på den där idioten. Hennes kommenterarer är en klass för sig.

På torsdag kommer pappa och Fanny och ska hjälpa oss att slänga sopor. Behövs! Så imorgon är väl tanken att vi ska rensa här hemma. Har sån jäkla lust att bara slänga ALLT!!!!! Så mycket man inte använder som bara står men som man tänker att "EN DAG"... Undra när den dagen kommer??? Har dock hänt att när jag väl slänger något som jag inte använt på hundra år så behöver jag just den saken bara nån dag efter. Tragikomiskt. 
Satt och kikade på nya BHar... 650kr??!!!!!! För en BH???? Hahahaha det är galet. Dock var den så himla fin! Men vette tusan. Nej nu ska jag sova!