Tisdag / Pain in the ass!


S
itter i skolan nu och har naturkunskap, har haft min redovisning nu SJÄLV!!! Jag var inte förbered alls xD, jag trodde att jag och Ida kunde ha på torsdag eftersom Ida kommer hem imorgon. Men så blev det såklart inte -.-. Och redovising gick inge bra. Vissa slapp till och med göra det för att de skyllde på att datorn inte funkade och att den ena var sjuk :@. Fan vad sur jag blir! Men det känns ändå skönt att ha gjort det, trots att det inte gick bra :). Hade även svenska provet idag, var inte så svårt, får se hur det gick. Så nu är det rätt lungt resten av veckan bara plugga lite matte, eller ja plugga MYCKET matte. Jag är ju inte direkt något geni när det gäller matte.

Jag vet att min design är tråååkig men jag ska fixa den så snart jag fått hjälp (A) av någon :D. Hahaa kan tyvär inte sånt själv ^^. Jag vet iaf hur jag vill ha den... om det nu ens går att ordna?

                                         Cozy

Finns det något härligare än att umgås med släkt och vänner? Nej om ni frågar mig. Visserligen är jag en tjej som älskar spel och film men det går ju inte att jämföra! Idag blev det inget vanligt kalas som vi brukar ha med tårta och godsaker å allt utan idag blev det ett brödkalas. På sistone har pappa bakat väldigt mkt smarrigt bröd och då fick jag idén om att vi kunde bjuda på olika sorters bröd istället, vilket blev en höjdare :). Tyvär kom inte John och Dag och Sofia var sjuk så hon och Anna-maria kom inte heller. Hade varit trevligt att träffa dem. Var ett bra tag sen nu. Och imorn är det skola igen, fyy vad jag inte orkar. Har svenska prov på tisdag JIPPI... noot. Har inte ens börjat plugga bara läst igenom allt, men men det ska nog gå. Nu ska jag nog gå och mysa framför TV:n.

Bye Bye

Bio hela veckan!

Även denna helg har gått fort, varför kan tiden inte bara stanna for a while?! Jag skulle verkligen behöva det.

Veckan har spenderats med att plugga, som vanligt, sen har det varit träningar osv. Jag har också hunnit med att gå på bio 3 gånger. Hahah okey nu kanske ni tänker, Vem har INTE det? Men inte jag tihi, vad jag kommer på iaf. Först ut var det Imagine That, den var en riktigt mysig familjefilm. Sen blev det The Ugly Truth som jag asgarva till en hel del, den var så skön. Och sist ut var Flickan som lekte med elden som jag, Emma och Erika gick på. Verkligen sevärd säger jag bara. Men jag tyckte ändå den första var bättre fast många säger att den adnra boken är bättre.
Nu är det strax dags för mitt väldigt försenade födelsedagskals ^^. Hoppas jag får något roligt :).

One Of My Favorites
Denna film sågs med min kära moster Nea, min födelsedagspresent :).

Den här filmen sågs med min kära moster Nea, min födelsedagspresent.

Ha det bäst!