"Fortsätt simma, fortsätt simma"

Tänk er att just en sån här dag, när det är grått och trist ute, till och med kallt och regnigt, få ligga på en vit sandstrand med utsikt över klarblått vattnet och ha en iskall cider eller öl i handen. Fast så roligt och bra ska vi inte ha, inte än på ett tag.
Vi hade lagom otur med med vädret i Thailand, trots att det skulle vara högsäsong... så kan det gå, haha!
 
Idag har jag träffat Johanna på stan och ätit på Rififi, så himla gott! Älsklingen är i Märsta och ränner ikväll och jag ska om en stund åka till jobbet. SAKNAR HONOM ♥♥♥.
Ska nog göra iordning lite te och ÄTA GLASS sen rally till jobbet.

Kärlek.

Puss

Var till tandläkaren förra veckan, INGA HÅL!!! Hur det gått till kan jag inte förstå... läsk, godis, chips och hembakat i alldeles för många kilo. Kanske därför jag inte har några hål, haha!
Sist jag var till tandläkaren var i december 2011, mer än 1,5 år sen!! Det roligaste då var att jag heller inte hade några hål fast än att jag och Sofie levt på donken de sista 2 månaderna som vi var i USA.. och lite subway också och juste vi får inte glömma Ben & Jerrys och munkarna på Dunkin Donuts... heller inte milky way och alla dom andra chokladbitarna. Inte konstigt att man kom hem som ett fläskberg, haha! Hur som helst måste jag vara ganska bra på att ta hand om min tänder, eller så har jag bara bra tänder helt enkelt. Vem vet?
Jag har även en sån här årspremie hos tandläkarn, himla bra, betalar 470 kr om året och då ingår en hel del saker (allt det viktiga), himla billigt då det kostar skjortan nu för tiden att bara gå på en vanlig undersökning eller laga ett hål.
 
Nog om det, jag är på jobbet och har svettats hela dagen och ska strax byta om och göra en raggar dusch innan det blir till att hitta till en sommarstuga någonstans i Gävle skogarna. Oboy... haha. Wish me good luck!
 
Imorgon ska jag till barnmorskan för första gången sen vecka 10! Inte speciellt märkvärdigt eller rättare sagt har inte så stor koll på vad vi ska göra mer än att mäta magen, lyssna på bebisens hjärta... kanske ta några prover? Mer vet jag inte... bra koll man har. För övrigt har jag en hel lista eller i mitt huvud, har jag en hel lista med saker som jag vill göra när jag slutar jobbar i september.. åååh hoppas man inte blir helt handikappad pga av tjockleken och andra gravid besvär som medkommer haha. Tjingeling!

Gammal kärring på 80 år vill fram!!

Alltså foglossning eller vad detta nu är... Jag stapplade fram på jobbet igår BOKSTAVLIGTVIS. Överdriver inte. Rickard kommer få så mycket skit på den där förlossningen, haha!

Kom hem runt 17 tiden igår och la mig utslagen på soffan, helt slut. Jobbigt att leka gammal.
Vi gjorde hemmagjord pizza igår och myste till en film, så himla gott!!

Idag efter jobbet drar jag till Linnea och hennes nya sommarstuga och sover över. Men nu ska jag sakta men säkert dra mig in mot duschen...