Mentalsjukhus nästa!

Kanske borde säga att jag lever! För det gör jag kan jag lova ;)!

Pablo är här, Emma och jag är totally crazy, vet ej varför... men jag tror det beror på för lite sömn och för mycket work work xD! Eller kanske något annat också ^^. Vi har helt seriöst skrattat konstant och nästan dött av garv hela denna helg!
Martins kompisar är by the way också helt galna, (nästan så de är värre än mig och Emma xD. Och då är det allvarligt haha!). Att spela volleyboll med dom är inget att rekommendera. Däremot att se Emma spela fifa och burnout det kan jag VERKLIGEN rekommendera ;):P HAHAHAHAH!!!  
Igår åkte vi till Estocholmo och på kvällen blev det fifa- och burnoutturnering. Det var hur kul som helst och såhär efteråt vet jag inte vad jag ska säga xD, HAHAHA. Och nu är jag trött, trött, trött... trött, men ingen sömn här inte utan nu blir det grillat, sen MARIOKART ;)!

SEE YAA!

Livet bara flyter på

De senaste dagarna har sett rätt lika ut, fast för det har jag haft riktigt kul :D. HAHAHA! Jag har jobbat, badat, solat, jobbat, badat och solat. Helt seriöst... det är det jag har gjort ^^. Emma och jag hittade våra nya bästa vänner i tisdags och sen dess har vi legat på dom i poolen. SÅ HIMLA SKÖNT. Bara glidit runt i vattnet, pratat, skrattat och till och med somnat lite xD.Visst är det coolt med grönt vatten ;)? Det tyckte jag med när jag såg det... eller inte!
I tisdags var vi hemma hos mamma och badade, i onsdags med, men idag drog vi hem till min farbror. Vilket förklarar det gröna vatten xD. De brukar nämligen vänta på att vi ska komma och städa poolen (brukar alltid vara vi som använder den mest, trots att vi inte ens bor där haha) ^^. Vilket vi inte har gjort i år, haha. Men grönt är skönt och det var även vattnet... hela 27 grader :).

Imorgon är det 1 vecka kvar tills Pablo kommer hit :O, tiden går nästan för snabbt! Känns som det var igår jag var i Spanien, men tydligen så var det 1 år sedan!!! Kan inte fatta det. Sen åker vi till Spanien i 2 veckor :D:D! Vilket ska bli super, mega roligt ;)!
Shit är klockan så mycket, bara bums i säng då... jobb jobb jobb.

PUSS

Doobidoobidoo

Jobbade första dagen på jobbet idag, säger bara VARMT! Fast det kunde varit värre ^^, för trots allt så var det rätt molnigt. Sen kom mamma hem i lördags och hade köpt pool :O, en super överaskning kan man lugnt säga :D!! Så nu badas det för fullt, eller ja det badas i det lilla vattnet som finns xD. För det tar ett tag att fylla en pool på 24 000 liter, speciellt när strålen går islomotion -.- xD.

Gissa varför jag just nu går runt med en bula i pannan?


1. Martin "råkade" armbåga mig stenhårt i pannan.
X. Jag "råkade" gå in i en skåplucka.
2. Emma "råkade" kasta en vattenslag stenhårt i min panna.