Snyft!

Blir så irriterad!!!!!! Självklart är det ju så för att man ska fortsätta kolla.... Större delen av säsong 4 av walking dead har varit riktigt värdelös men man har ju tittar just ifall det händer något. Och nu sista avsnittet så slutar det så jäkla spännande. Gaaaaah! Måste ju vänta enda till oktober nu haha! Tur att Game of thrones snart finns och Greys ❤.


Seg i bollen!

Idag känner jag mig helt slut, så himla seg i bollen! Det har varit mycket dom senaste veckorna, jobb, plugg, plugg, plugg och självklart allt annat som ska göras i vardagen. Så idag har det inte blivit mycket gjort. Sånna dagar är också välbehövliga. 
Vi var och pratade om dopet idag med prästen, så nu är psalmerna valda osv. Rickard är ju så okyrklig som man kan bli hahaha men detta ska bli kul. Inte för att jag heller är kyrklig av mig men jag ser det mer som en fin liten tradition och gör det verkligen inte för att det har med Gud att göra. Så troende är jag inte, haha 😉.

Nu har H somnat.... och tanken är att jag ska laga mat (var ett tag sen jag gjorde det hahah ❤). Får se hur länge han sover hihi. 

Chai ❤


Avslutar denna helg med en chai latte i soffan framför Delivery man och hela familjen ❤❤❤. Älskar er!
Rickard byggde ihop Heimers matstol nu på eftermiddagen och han sitter riktigt bra i den! Liten börjar bli stor ❤❤❤!