No baby yet!

Är härmed (okej inte riktigt men typ 😉) färdig med praktik period 1. Jag behöver iaf inte åka till Sandviken något mer! Woop woop! Och jag kan nu tillgodoräkna denna period även om jag skulle ta uppehåll nu när bebisen kommer och köra igång i vår igen. 
Känns riktigt bra, jag har ju gått och varit lite halv nojig om hur det skulle gå med höggravid mage och praktik men det har gått bättre än väntat. Helt sjukt vad dessa veckor gått fort! Och jag tror jag går på högvarv för visst jag är trött men trodde aldrig att jag skulle vara såhär "pigg" i slutet... undrar om det är så att man liksom "måste" vara pigg? Med Heimer hade jag ju bara mig själv om dagarna att pyssla om och visst Selma men går ju inte att jämföra med en vild Heimer nu Hahah! Denna graviditet har ju varit lite annorlunda på den fronten. INGEN RAST INGEN RO! Får sova i graven som det ser ut som nu. Hehe. 
Åååh lilleman vem är du ❤️❤️❤️????
Jag har inte avslöjat några namn här ännu va??? Hihi. Vi får se vad det blir 😉. 
Nu ska jag dö i sängen. Hoppas på en natt där Heimer sover och inte vaknar mitt i och jollrar och pratar och har sig... Puss ❤️.

Monday morning!

Gjorde nutella pannkakor igår till frukost. Inte lika snygga som om en mästerkock gjort dom men ack lika goda 😉.
Efter den allt för söta frukosten drog vi ut i skogen med vildarna och grannens vildar. Jäklar vilket drag det blev! 
Det är så himla kul att se dom springa runt och leka med varandra. Vi har en hund på vår gata som aldrig "får" hälsa på andra hundar. Den är jätteglad och ligger i kopplet om man möter dem på gatan men matten verkar ha socialfobi samt rädd att något ska hända om hunden får träffa andra hundar... jättesynd om hunden! Hundar behöver ju leka och träffa andra hundar, och vad gör det om de blir lite arga och skäller emellanåt? Oftast går det över och det är deras sätt att prata 😉. Ja ja hennes hund.

Blev även bullbak igår, mums!
På kvällen åkte vi och hämtade hem 32 kg fårkött. Hahaha... hälften ska Rickards mormor ha och sen ville vår granne ha några kilon resten tar vi 😊. 
Och neeej ingen bebis än. Antingen får den komma idag eller så får den banne mig vänta tills på onsdag kväll 😉. Men det lär väl inte bli några problem. Kommer säkerligen gå över ett x antal dagar med denna pöjk också. Hoppas bara inte på 8 dagar som med Heimer utan att den åtminstone vill titta ut lite tidigare ❤️. Torsdag 1:a oktober känns som ett bra datum ❤️. 

Idag ska jag försöka få bukt på denna äckligt dryga uppsats/rapport som ska in nästa måndag. Vi ska även åka till Märsta ikväll och handla lite smått i stan. Ha en fin dag ❤️.

Like nobody else


God eftermiddag! Mitt lejonfärgade hår skulle behöva sig en rejäl omgång... 
Fick ett galet bra mejl idag! Fahmida och jag ska gå på samma avdelning på nästa praktik och ha samma handledare!!! Hur kul är inte det 😃?!!! Hoppas nu att allt går bra ❤️. 
Är dessutom ledig i 5 dagar nu vilket är mer än välbehövligt och funderar starkt på att baka denna läckerhet idag eller imorgon!
Daimkladdkaka ❤️! Kärlek!!!! Haha.

Slutade tidigare på praktiken idag då sköterskorna skulle på utbildning och jag fick välja om jag ville följa med.. hehe.. inte så svårt beslut. Rickard mötte därför upp mig på IKEA i Valbo och hade en liten dejt ❤️. Passade på att köpa en äkta fårskinnsfäll till barnvagnens liggdel och Heimer fick denna.
Rickard håller nu på att montera den sen blir det måla av 😊.

Funderar även på denna höstjacka ❤️!