Vi kommer kriga för er

Tänka sig, i lördags morse hoppade min man faktiskt upp och tog barnen. Japp, jag är lika förvånad som er 😂. 

Efter frukost packade vi ihop hela familjen inklusive de håriga vilddjuren för att ta oss mot Skepptuna till ett par vänner. Poolhäng och grillning blev det. Heimer och Thor hade så himla roligt med alla de andra barnen och allt nytt som fanns att göra 😄.
Vi kom hem strax innan tolv på natten och igår morse var jag lagom pigg men Rickard tog barnen då med haha. Igår eftermiddag åkte han och Heimer mot Märsta för att sova hos hans föräldrar. Nu är dem i Göteborg och umgås, har trevligt och Heimer har tydligen redan badat naken i nån fontän 😂. 
Mamma, Fanny och Johan kom igår och sov över. Dem bakade pizza och sen rabarberpaj. Ingen bantning här inte 😉! Idag kom pappa förbi på mat och vi snackade massa skit 😊. Trevligt! 
Huset är väldigt lugnt utan de största vildarna måste jag säga, men saknar dem ❤️❤️❤️. Jag minns hur jag förra sommaren tyckte det var intensivt med två barn.... hehe... njaaaa jag tar tillbaka det 😂. Eller ja lite svettigt blir det ju när jag ammar Birk och Thor säger "bajsaaa mammaaaa". Men som sagt man glömmer fort att man tyckte det var mycket med två barn när man nu har tre. Sen är Heimer Heimer. Vi ska, vilket jag nog inte nämnt tidigare, utreda honom om han har (vilket han med största sannolikhet har) en diagnos. Heimer är inte bara överallt utan pratar fortfarande inte ordentligt, han har ibland svårt att bryta mönster osv. Han är ju världens charmigaste unge med ett temperament som en vuxen karl men empati som en björnmamma ❤️. Hahaha Björn var det första som dök upp i mitt huvud 😂. 
Han är ju min älskade unge som man säkerligen kan upppfatta som ouppfostrad men så är det inte. På något sätt känns det som en lättnad att veta att han kanske har en diagnos då det förklarar mycket men samtidigt jobbigt... vill ju att han ska kunna ha exakt samma förutsättningar i livet som alla andra. Vilket han borde ha men alla vet ju hur samhället ser ut. Vi får helt enkelt se vad framtiden bjuder på. Vi kommer iaf kriga för att han ska få det bästa av allt ❤️. 
Och inte nog med det. Birk är döv på vänster öra som det ser ut nu. Läkarna vet inte vad det beror på och vi ska tillbaka vid 9 månaders ålder igen. Alltså jag har gråtit floder. Känns helt surrealistisk. Han hör på höger öra och jag ber till gudarna att det förblir så. Jag får halvt ångest/panik när jag tänker på om det även skulle gå över till höger öra. Läkarna sa att det kunde hända men är ovanligt. Försöker inte att tänka på det och fokusera på det positiva att höger öra är perfekt men såklart det kommer över mig typ varje dag ändå. Har velat bara gräva ner mig. Man vill ju att sina barn ska vara hela och friska, döv på ens örat blir ju ett handikapp och hur stort när han blir äldre vet jag inte. Läkarna har inte pratat så  mycket om framtiden då det finns många frågetecken fortfarande. Och jag har inte orkar googla heller. Jag är tacksam att han hör på ena örat, men har nog inte accepterat allt än. Kanske beror på alla frågetecken och att jag är sjukt orolig över det öra han hör på. Livet är verkligen så skört. Och det blir heller aldrig som man tänkt sig. Mitt i skiten, ja så känner jag mellan varven haha, så försöker jag njuta av att jag är hemma med mina älsklingar och att det är sommar. Iallafall nån form av sommar 😂. Jag är inte bitter, inte alla dygnets timmar åtminstone 😉. Men helt klart bland det värsta jag varit med om. Kanske några tänker då har hon inte varit med om mycket... må så vara. Tänker på alla dem som får ett gravt handikappat barn, ett barn som får en obotlig sjukdom, ett barn som dör eller dylikt. Aaa usch världen är full av hemskheter och orättvisor. Och när det drabbar barn skär det verkligen i hjärtat. När det kommer till ens eget barn går hjärtat i tusen bitar.... och någon limmar sakta men säkert ihop det, bit för bit. Min älskade BIRK och min älskade HEIMER ❤️❤️❤️. 
Med Heimer har vi länge misstänkt att han har nån diagnos, det har jag accepterat men givetvis är det jobbigt. Heimer skulle ju inte vara heimer utan alla hans sidor ❤️. Och man ska inte jämföra barn men allt har ju gått mycket smidigare med Thor. Jag reflekterade inte så mycket när H var mindre, barn är ju barn och olika krävande dessutom. Men det förklarar ju som sagt mycket. Ja ni man ska vara så glad och tacksam för det "lilla" man har ❤️. Tur att jag har min familj och mina nära och kära. 

VILDA BARN

Jag har höjt min röst för mycket ikväll. Heimer alltså ja HEIMER.... det lyser bus i den unge och ni vet hur småbröder är, japp Thor ska minsann härma sin storebror. Dear  Lord. Jag skulle alltså försöka söva vilddjuren, alla tre, vilket egentligen inte är någon big deal men om den tredje skriker blir det plötsligt hundra gånger svårare 😂. Birk lugnade till slut ner sig och somnade. Sen kunde jag sjunga dem andra två till sömn efter lite motstånd. Japp dem hamnade allihopa i vår säng 😉. Lite trångt och varmt men ändå den bästa mysfaktorn. Rickard är ute med vänner och tar en öl, blir nog inte bara en öl där inte 😅. Men gudarna ska veta att barnen är hans imorgonbitti 😉.

Blev lite kaos precis innan vi skulle gå in nu på kvällen 😂. Jag jagade Heimer (han älskar det 😂😍) och självklart springer han i det enda hundbajset på tomten 🤣, så jag springer in med honom och tvättar, Birk ligger i barnvagnen och när jag kommer ut igen ser jag Thor hoppa på grannarnas studsmatta som INTE HAR NÅGOT JÄVLA SKYDD PÅ 😂😂😂😂. Ser framför mig brutna ben och olaglig körning in till akademiska. Birk skriker så jag tar upp honom och springer dit. Ska försöka få tag på honom... även han lyser upp i den där sablans busblicken. VAD ÄR DET MED MINA BARN OCH GÖRA BUS/HYSS???????????? Hahahahaha. Heimer hakar på för han vill ju såklart också testa deras studsmatta. Jag får iaf tag på Thor och drar ner honom och bär både honom och Birk hem. Väl inne på vår tomt märker jag att Heimer tagit med sig grannarnas fotboll.... får tag på den med till slut och ska precis sparka över den när jag ser Leia komma springandes super glad. Hon tänkte säkert "åååh matte vill leka med mig". Kunde ha slutat med en trasig fotboll vilket hade varit pinsamt. Nej nu ska jag sova. Är helt slut men så lätt att man fastnar vid mobilen när de små liven somnat 😅. Blääää. 

Mannen i mitt liv

Jag kan ibland vilja hugga av honom bollarna. Sparka honom där jag vet han tappar luften av smärta. Bara för att just HAN gör mig så förbannat galen. Ibland. Denna man firade jag 5 år med förra veckan ❤️. Han är en del av mig jag aldrig skulle vilja byta bort. Vi har sån sjuk humor han och jag. Vi är lika knäppa. Lika impulsiva och lika stora livsnjutare båda två. Eller okej han är nog snäppet värre 😂.

Det känns som vi alltid känt varandra och när jag tänker på att det nu är 5 år sen det där pinsamma ögonblicket inträffade som faktiskt fört oss till dit vi är idag... ja då känns det helt plötsligt så kort tid. Jag menar vad har vi inte hunnit åstadkommit under dessa 5 år? Mm livet är fullt av överraskningar. Många berg-och dalbanor har vi fått uppleva på vägen men det har ändå alltid varit du som hållit min hand, kramat om mig och funnits där när jag velat ge upp och skita i allt. 
Jag tror i många fall på ödet. Verkligen inte alltid men ofta. Det var definitivt ödet som förde oss samman än hur klyschigt det låter 😉❤️. KÄRLEK PÅ HÖGSTA NIVÅ. 

Pappa och Fanny passade H och T medan vi goffade Texas Longhorn ❤️. Birk sov hela tiden haha helt oväntat 😂. Han brukar som de flesta barn tima in maten 🤣.