Scottland tips mottages!

Känns inte som lördag idag... Men igår var det ju fredag vad jag vet så antagligen är det lördag idag 😉. Jasmine och Emilia kom hit igår efter lunch och hängde. Vi bjöd på fika, barnen lekte och vi fick tid att prata ❤️. Hon berättade bland annat om när hon och Robin var i Edinburgh för fyra år sen och hur galet fint det var. Ååååh ska bli så spännand, vi åker ju över nyår 😍😍😍!!! Som jag sagt förut vi har så mycket gemensamt, blir lite full i skratt! Minns du föresten, Alice, att vi skulle ju gifta oss med två skottar och flytta dit 😉!? Ja jag har alltid älskat Skottland och Storbritannien. Skulle vilja ta med hela familjen och bila runt i det landet från norr till söder. Men det är ju det där med att köra på fel sida haha... Jasmine hade hyrt bil och det hade faktiskt gått bra. Vi funderar också på det, så vi får se. Delge gärna tips om vad vi kan göra i Edinburgh eller i Skottland om ni sitter på några guldkorn!❤

Rickard jobbade kväll igår med, hela helgen och på måndag... Yeay. Tror ni jag längtar till oktober när han går på praktiken och jobbar 8-16 måndag till fredag??? Mmmmmm mycket vill jag lova. Vi hade Fredagsmys som vanligt och möblerade om i barnens rum. Eller ja vi bytte sängar haha, men det tog sin lilla tid.
Imorse när Heimer ville göra frukost på sängen till pappa sin ❤️. Han fick dock inge smör hahaha 😂... Men mycket leverpastej 😉. 

Lunchdejt och shopping

I torsdags mötte jag och Birk upp Linnéa på gränby för en lunch och lite shopping. Vi kom in lite tidigare då jag passade på att åka in direkt efter att jag lämnat barnen på dagis och Birk var lugn i bilen... Han gillar inte alls att åka bil, blev bättre ett tag efter att vi bytte ut babyskyddet men för några veckor sen började han skrika igen 🤪. Han skriker tills han kräks... Det som är problemet. Okej att åka med en skrikande unge i bilen är ju heller inte kul men att veta att han kan kräkas, alltså KASKADAR, är lagom stressande 😂... Han började bli lite kinkig när det var ca 10 minuter kvar och som tur nöjde han sig med att lyssna på sin mamma som härmade alla djur hon kunde komma på OM OCH OM IGEN 😏. PUUUUH. Vi tog en second breakfast på espresso house medan vi väntade in Linnéa. Sen var det full fart på Birk. Inget bra shoppingsällskap längre 😂. Överallt och ingenstans. Men glad iaf. Jag handlande bara en present så det var Linnéa som stod för shoppandet haha. Helt okej rea, sen för er som gillar body shops tvålar, tänker på BIG SIZE (750ml) dom är 33kr dyrare per liter än att köpa dom som det är 250ml i x 4. Bara så ni vet hahaha. Tips 😊. Om man nu vill bunkra på rean så att säga 😊. 
Yes ni ser rätt, second breakfast i form av den godaste cheesecaken jag vet just nu...!!!! Gosh. Haha 😉. 
Barnen gick på sommarlov när jag hämtade hem dom sen. Heimer blev ledsen efter att jag berättat det dagen innan.... 🙄 😂. Den är ju lätt. Så jag sa inte ett ord om det sen för att underlätta för alla när jag skulle hämta dom. Luften stod stilla den dagen, det var så varmt! Vi åkte hem tog fram vattenslangen och fyllde upp poolen, åt glass och la oss sedan i poolen alla 4 (Rickard jobbade) och jäste oss. 
Ja alltså, vad ska man säga Hahahahahhaha. Detta är vår Heimer, vår Heimer i ett nötskal!! Sån livsnjutare som han är är svårslaget ❤️. Finaste Heimer ❤️. Älskade ungar. Så sjukt att dom alla tre har legat i min mage och varit så små 😭😭😭... Kommer sakna denna småbarntid på både gott och ont!!! Tänk så mycket kärlek dessa ungar ger och får också för den delen. Ja om dom inte hade känts som 10 ungar hade jag lätt skaffat några till 😅😂. Ko-skit och lyckliga barn

Rickard åkte till jobbet vid 14 och jag drog ut barnen och hundarna i bilen strax efter och Thor fick sitta i mitt knä och köra en sväng. Alltså en sväng runt bondgården vi bor vid eller ja alla lador osv. Sen körde vi upp på den vägen där jag alltid går med hundarna. Vi stannade efter en bit och gick ur allihopa. Hundarna fick springa av sig och barnen med haha. Alla nöjda 😊. Tänk vad en åker kan vara underhållande 🙄😂👌🏻. Heimer sprang som aldrig förr fram och tillbaka och såg så stolt ut när jag öste beröm över honom "ååh vad du är SNABB!!!" ❤️. Birk tyckte väl att det var mindre kul när Selma och Leia sprang runt (JUST) honom och skulle busa med varandra 😅. Däremot vart barnen så fascinerande när jag hittade en nyckelpiga som vi satt och tittade på en stund. Thor: "så söööt" "guuullig" ❤️. 
Thor är pricken därborta (om du kollar noga 😅) haha! 

Leia badade i vanlig ordning i diket men självklart skulle hon in i kohagen och rulla runt också. .. Vad hade jag förväntat mig? Och mitt i detta.. Tänkte ju att hon kunde få bada lite till sen och kanske halvtorka lite innan vi åkte igen men nej då ska korna komma springande mot oss 😂. Tänkte "Jahopp ingen Leia mer.. 😱". Hon skäller nämligen alltid ut korna när dom går bakom vårt hus eller om vi möter dom på promenaden. Men nu var hon ju i kohagen och korna är ju alltid mer intressanta än mig Hahah... Men hon hann aldrig märka att en HEL flock med kor (🤔🙄😂???) kom springandes mot oss så hon sprang mot bilen och hoppade in utan några konstigheter 👌🏻. Skönt!! Nu är hon nyduschad och luktar mojito 😉🤪. Aldrig en lugn stund i detta hem. Och allt har en förmåga att liksom ske på samma gång 🤔.